[推到復出]藍井艾露永遠歌迷區

1001 回覆
40 Like 1 Dislike
未買碟既請盡快買碟

買咩碟

緊係last blue 既碟啦
未買碟既請盡快買碟

買咩碟

無錢買 飲酒飲窮了
未買碟既請盡快買碟

買咩碟

無錢買 飲酒飲窮了

食譚仔飲酒,正喎

睇錯左11月5日

11月5號應該唔會笑得咁開心影相

鞭下屍先
http://www.anisong.org/%E8%97%8D%E4%BA%95%E8%89%BE%E9%9C%B2%E6%9C%80%E5%BE%8C%E7%9A%84%E6%AD%A6%E9%81%93%E9%A4%A8%E5%A0%B1%E5%B0%8E%E3%80%80%E8%A5%BF%E5%8E%9F%E5%8F%B2%E9%A1%AF%E7%9C%BC%E4%B8%AD%E7%9A%84%E3%80%8C%E8%97%8D/

到最後,對於應該怎樣接受藍井艾露活動休止這個事實,我還是找不到答案。「一直至今都謝謝了」,被這麼多人拍手歡送的藍井是一位幸福的歌手。率直地認為「至今為止都真的辛苦你了」;也會想「明天開始請慢慢踏出自己人生新的一步吧」。只是「還想繼續聽你的歌聲」的願望,依然揮之不去。

還想繼續聽你的歌聲

2月有得聽
仲可以去日本食金銀情侶套餐

快到二月 到時會打開箱文

說好的___呢?
http://www.anisong.org/%E8%97%8D%E4%BA%95%E8%89%BE%E9%9C%B2%E6%9C%80%E5%BE%8C%E7%9A%84%E6%AD%A6%E9%81%93%E9%A4%A8%E5%A0%B1%E5%B0%8E%E3%80%80%E8%A5%BF%E5%8E%9F%E5%8F%B2%E9%A1%AF%E7%9C%BC%E4%B8%AD%E7%9A%84%E3%80%8C%E8%97%8D/

到最後,對於應該怎樣接受藍井艾露活動休止這個事實,我還是找不到答案。「一直至今都謝謝了」,被這麼多人拍手歡送的藍井是一位幸福的歌手。率直地認為「至今為止都真的辛苦你了」;也會想「明天開始請慢慢踏出自己人生新的一步吧」。只是「還想繼續聽你的歌聲」的願望,依然揮之不去。

還想繼續聽你的歌聲

2月有得聽
仲可以去日本食金銀情侶套餐

快到二月 到時會打開箱文

說好的___呢?

睇錯左11月5日

鞭下屍先

佢喊啵

睇錯左11月5日

鞭下屍先

佢喊啵

都有笑喎

睇錯左11月5日

鞭下屍先

佢喊啵

都有笑喎

都有喊啵
未買碟既請盡快買碟

買咩碟

無錢買 飲酒飲窮了

食譚仔飲酒,正喎

想食譚仔
未買碟既請盡快買碟

買咩碟

無錢買 飲酒飲窮了

食譚仔飲酒,正喎

想食譚仔

返黎香港食即日來回

睇錯左11月5日

鞭下屍先

佢喊啵

都有笑喎

都有喊啵

識笑就影得啦

馬尾藍井 藍井隻耳好正

小魔怪

第一次見有人讚藍井隻耳

馬尾藍井 藍井隻耳好正

小魔怪

第一次見有人讚藍井隻耳

其實睇落都幾得意 ,好過似米奇
king super live 第一回抽選中左 都抽中廢位
B2 4X
白色套衫真係好似yuna

cosplay.....

cosplay.....

都要個樣似

做乜?

做乜?

藍井在那....
利申 又睇多一次last blue

做乜?

藍井在那....

睇到一半多少少唔敢睇

做乜?

藍井在那....

睇到一半多少少唔敢睇

我差唔多日日睇

做乜?

藍井在那....

睇到一半多少少唔敢睇

我差唔多日日睇

我日日都要聽live cd 先安樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞