[推到復出]藍井艾露永遠歌迷區

1001 回覆
40 Like 1 Dislike
http://www.anisong.org/%E8%97%8D%E4%BA%95%E8%89%BE%E9%9C%B2%E6%9C%80%E5%BE%8C%E7%9A%84%E6%AD%A6%E9%81%93%E9%A4%A8%E5%A0%B1%E5%B0%8E%E3%80%80%E8%A5%BF%E5%8E%9F%E5%8F%B2%E9%A1%AF%E7%9C%BC%E4%B8%AD%E7%9A%84%E3%80%8C%E8%97%8D/

到最後,對於應該怎樣接受藍井艾露活動休止這個事實,我還是找不到答案。「一直至今都謝謝了」,被這麼多人拍手歡送的藍井是一位幸福的歌手。率直地認為「至今為止都真的辛苦你了」;也會想「明天開始請慢慢踏出自己人生新的一步吧」。只是「還想繼續聽你的歌聲」的願望,依然揮之不去。

還想繼續聽你的歌聲

2月有得聽
仲可以去日本食金銀情侶套餐
http://www.anisong.org/%E8%97%8D%E4%BA%95%E8%89%BE%E9%9C%B2%E6%9C%80%E5%BE%8C%E7%9A%84%E6%AD%A6%E9%81%93%E9%A4%A8%E5%A0%B1%E5%B0%8E%E3%80%80%E8%A5%BF%E5%8E%9F%E5%8F%B2%E9%A1%AF%E7%9C%BC%E4%B8%AD%E7%9A%84%E3%80%8C%E8%97%8D/

到最後,對於應該怎樣接受藍井艾露活動休止這個事實,我還是找不到答案。「一直至今都謝謝了」,被這麼多人拍手歡送的藍井是一位幸福的歌手。率直地認為「至今為止都真的辛苦你了」;也會想「明天開始請慢慢踏出自己人生新的一步吧」。只是「還想繼續聽你的歌聲」的願望,依然揮之不去。

還想繼續聽你的歌聲

2月有得聽

快到二月 到時會打開箱文

還想繼續聽你的歌聲

2月有得聽

快到二月 到時會打開箱文

我會期待你去cafe既j文多啲

■特典映像
Eir Aoi 5th Anniversary Special Live 2016 ~LAST BLUE~ at 日本武道館
-Document Movie-

大家記得買呀

乜野係document movie?

應該係當日既幕後片段之類
希望有佢出臉講幾句野啦

果3條友話bd/dvd有live後兩日佢地做既訪問睇(好似係)

乜野係document movie?

希望有佢出臉講幾句野啦

果3條友話bd/dvd有live後兩日佢地做既訪問睇(好似係)

依段聽唔到
應該喊到死

希望有佢出臉講幾句野啦

依段聽唔到
應該喊到死

睇直播我乜都聽唔到咁濟,之後不斷重睇(有1日時限)先聽到
有冇人覺得live個預告 藍井把聲好沙 唱得好辛苦咁

比人

比人

我聽live又聽唔到依個問題

邊個live?

邊個live?

last blue

邊個live?

last blue

唔覺

比人

新年快樂

新年快樂

今日係「虹之音」發售3周年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞