[推到復出]藍井艾露永遠歌迷區

1001 回覆
40 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=sup_jIyglFo&t&t

成班黐線佬

諗番起其實都幾撚搞笑
有d柒頭諗住霸前排睇唱歌就唔睇個talk show
仲要放堆上網方死冇人知
最後talk show完左有飛派入去睇

利申拎唔到飛

https://www.youtube.com/watch?v=sup_jIyglFo&t&t&t

成班黐線佬

諗番起其實都幾撚搞笑
有d柒頭諗住霸前排睇唱歌就唔睇個talk show
仲要放堆上網方死冇人知
最後talk show完左有飛派入去睇

利申拎唔到飛

最成功請左藍井黎
唔係邊有咁多人呀

第一幅果啲中式燈籠想點
discography 翼之後係...

「coming soon」?!

盲腸

盲腸

希望佢抖一年出返黎

盲腸

希望佢抖一年出返黎

如果係真既,應該一年都唔使
btw啲相邊度揾架?仲快過官網

盲腸

希望佢抖一年出返黎

如果係真既,應該一年都唔使
btw啲相邊度揾架?仲快過官網

留意下AFA果啲facebook
同藍井有關果啲都留意下
有最新消息我會第一時間貼上黎

「張檯有咁窄得咁窄,張凳有咁迫得咁迫咪等d友坐得咁舒服,食完拿拿聲好走,
支飲管有咁粗得咁粗,冰有咁大舊放咁大舊,杯汽水咪chur一聲飲完買過第二杯囉!」

沒有藍井

沒有藍井

正路呀。

偷步
點解香港無
cafe十號賣飛
到而家都唔知邊度買 on9官方咩消息都冇
藍井艾露最高 <3
藍井艾露最高 &lt;3

心心唔緊要嘅
藍井艾露最高 &amp;lt;3

心心唔緊要嘅

法國多左人入黎
cafe十號賣飛

last blue當日券都係前一日先講啦,焗我食黃牛
cafe十號賣飛

但last blue當日先買要坐山頂位
cafe十號賣飛

但last blue當日先買要坐山頂位

我一早買炒飛都係山頂位(雖然係中間)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞