[推到復出]藍井艾露永遠歌迷區

1001 回覆
40 Like 1 Dislike
留名

Btw 熱烈恭賀LIHKG!

報到
留名 艾露女神
AN機 lihkg已出
推到更新fans見到

藍井fc 有新圖

屌你老母SONY 咁撚耐仲要得一張圖 多撚謝哂呀

藍井fc 有新圖

屌你老母SONY 咁撚耐仲要得一張圖 多撚謝哂呀

其實佢咩事
懷孕/黑歷史/醜聞/病?

官方話因病 係無限期停止活動 唔係退休呀
仲有一線希望會出番黎
黑歷史依單野一出道就傳緊 Sony冇理由有錢唔搵 紅左吸金先黎雪佢
病就... 我同巴打都睇哂兩日 聽落唔似關唱歌事既病
因為兩日live表現好好
但因為半年前一日踩幾場fans club活動 第二日就病左
要停左當日活動 過幾日仲話要停半年既全部演出
再到十月中 先宣布無限期停止活動 其實應該係病架啦 佢呢一兩年成日周圍飛 一兩星期就一場live 可能係暗病囉
最後更加唔似有左 都差唔多半年 十一月場live個肚一啲都唔大 仲要著勁緊身既衫 都好fit 唔似有左
而家咁紅先黎突然停哂啲活動 應該係病架啦 只好相信官方 同埋佢都講左好鍾意唱歌 睇黎唔係大件事都唔會放棄
少左個人同我爭market share

定係佢準備要結婚 但係新郎屋企唔想佢再出黎露面

所謂黑歷史...咪係佢影過[啲]相 佢同官方都冇認過
不過真fans點會唔知 同真fans都唔會介意

準備結婚都有可能既 但啲野停得咁急 ,唔係病Sony依間野點會放過佢呢

同埋佢今年既訪問都計劃到好長遠

佢係live最尾喊到7彩 我睇過佢幾場live
呢兩場佢情緒最激動

同埋佢今年訪問講過 係唔可以放棄音樂
少左個人同我爭market share

lisa又開完live

準備結婚都有可能既 但啲野停得咁急 ,唔係病Sony依間野點會放過佢呢

呢兩場佢情緒最激動

其實影相有咩問題

你話影到黑鮑嬌咁就話

就算新田惠海咁大單野而家都係好地地

所以應該唔關影相事
新田惠海都未停活動啦
十卜

呢兩場佢情緒最激動

其實影相有咩問題

你話影到黑鮑嬌咁就話

就算新田惠海咁大單野而家都係好地地

所以應該唔關影相事
新田惠海都未停活動啦

佢停我會好sad

佢都係好鐘意唱歌 但佢間公司無咩宣傳佢隻cd

新田惠海講過 就算台下得番一個人佢都會唱歌
有宣傳都唔知好事定壞事 你睇藍井之前啲活動多到冇時間抖

佢唔係度遲下刀劍神域出邊個唱OP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞