[推到復出]藍井艾露永遠歌迷區

1001 回覆
40 Like 1 Dislike

佢唔係度遲下刀劍神域出邊個唱OP

仲有亞爾斯蘭戰記 兩首都好正

藍井fc 有新圖

屌你老母SONY 咁撚耐仲要得一張圖 多撚謝哂呀

無喇?
2ch好似話有片既?
少左個人同我爭market share

返去唱熱咖啡啦你
定係佢準備要結婚 但係新郎屋企唔想佢再出黎露面

所謂黑歷史...咪係佢影過[啲]相 佢同官方都冇認過
不過真fans點會唔知 同真fans都唔會介意

準備結婚都有可能既 但啲野停得咁急 ,唔係病Sony依間野點會放過佢呢

同埋佢今年既訪問都計劃到好長遠

佢係live最尾喊到7彩 我睇過佢幾場live
呢兩場佢情緒最激動

同埋佢今年訪問講過 係唔可以放棄音樂

下面幅圖其實係講緊出道前
利申:有片

小織

如果藍井冇退出
定係佢準備要結婚 但係新郎屋企唔想佢再出黎露面

所謂黑歷史...咪係佢影過[啲]相 佢同官方都冇認過
不過真fans點會唔知 同真fans都唔會介意

準備結婚都有可能既 但啲野停得咁急 ,唔係病Sony依間野點會放過佢呢

同埋佢今年既訪問都計劃到好長遠

佢係live最尾喊到7彩 我睇過佢幾場live
呢兩場佢情緒最激動

同埋佢今年訪問講過 係唔可以放棄音樂

下面幅圖其實係講緊出道前
利申:有片

係呀 佢本來係打算做護士 但都係唔想放棄音樂

藍井fc 有新圖

屌你老母SONY 咁撚耐仲要得一張圖 多撚謝哂呀

無喇?
2ch好似話有片既?

冇片啵
得依張死人圖炸 Sony
fans club過埋聽日就冇喇
聽日藍井艾露生日

如果藍井冇退出

都係我織唱
藍井今日生日
fc 都最後今日
https://m.youtube.com/watch?v=JKPKIWVSgyw&feature=youtu.be

岩岩官方出既新片
live 預訂出既特典最後今日
https://m.youtube.com/watch?v=JKPKIWVSgyw&feature=youtu.be&feature=youtu.be

岩岩官方出既新片

要vpn
如果隻bd啲鏡頭係咁影就仆街喇,我要睇歌手唔係睇觀眾呀
https://m.youtube.com/watch?v=JKPKIWVSgyw&feature=youtu.be&feature=youtu.be&feature=http://youtu.be

岩岩官方出既新片

要vpn
如果隻bd啲鏡頭係咁影就仆街喇,我要睇歌手唔係睇觀眾呀

其實影得好差下
應該未後期制作好姐
今日生日是但拎條片出黎頂住先

點解暫停演出都要解散fc

以Sony咁有「良心」
諗極都諗唔通
fc係收月費的
祝女神生日快樂,身體健康

點解暫停演出都要解散fc

以Sony咁有「良心」
諗極都諗唔通
fc係收月費的

Sony好無人性咩

其實每個月有錢收都摺埋佢真係好奇

佢隻新碟逼人買哂三隻
FC限定 box E box A
本來諗住唔買 最後見佢掛last blue個名賣都中左伏
一隻碟只係為一首新歌
不過冇買過藍井啲碟既 依隻其實好底買 差唔多最好聽 最有代表性既歌都收錄哂

仲有十五分鍾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞