【負荆請罪】全新高登app下週封測 希望大家滿意

754 回覆
909 Like 558 Dislike
回家食月餅了
連登班小學雞MK仔女落去陪你老母過節啦
回家了
牙JOE
浪子回頭!
高登啲Ac 比人bam 晒點pm
好感動
回家了
回家了
真係風水輪流轉 仲有兩個月先夠一年
joe 613ban左幾多人?你班25真係未老先衰失哂憶

613就係因為牙joe比日賣過百份告誹謗,
打官司輸左賠十萬蚊先要del post,
係班撚屌唔體諒牙joe係繼續瘋狂開post笑鳩東方賣__ __牙jor先迫住bam人姐

牙joe真金白銀打官司想捍衛會員言論自由,連狗收2封email 6c信就del post真係高下立見
D人真係唔記得果時點滅聲

連狗咪一鳩樣 又deal post

連仔控制言論高幾班喎
除左del post
有啲post 仲會永遠上唔到熱門

大把post啲正皮跟本刷出黎

係 比如呢個post 1小時6頁 熱門最低
上面d post 大把少回覆過呢個post

太易控制了吧 根本唔需要del
始終都係家最好
回家了
牙蛆 回家了
依個POST熱門都上唔到

求其睇個咩凍檸茶定凍幻茶得26REPLY都熱門

心照啦

連狗陰啲陰啲咁做野

連仔控制言論高幾班喎
除左del post

懷疑新收費制度下 付費會員會比起免費會員有更高機會上熱門
呢件喜訊要大肆宣傳開去
終於唔洗對住班小學雞 on9仔 好似教仔咁教
tell the world i am coming home

連仔控制言論高幾班喎
除左del post

原來有熱門咁多reply但咁撚低 點睇到
回家了

牙祖
支持波台全體返去
係時候返屋企啦大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞