【負荆請罪】全新高登app下週封測 希望大家滿意

754 回覆
909 Like 558 Dislike
Btw冇連登出現個垃圾joe都唔會改好個app啦
世事難料
連登係垃圾 年齡層低又悶 但諗起以前早洩狗點對高登仔就咽唔落啖氣

但依加都改過啦 比次機會糟好嗎
仲記得以前改草泥馬圖的快樂時光嗎清 記得高登團結的時候嗎清
走啦
無廣告?
咁樣宣傳其他討論區唔驚比連仔bam?

佢bam人同迫人回家有咩分別

但有理由ban 你同冇理ban人就唔同講法

我又想問有咩理由ban
宣傳有咩罪

Ban人要理由架咩?

我又想問有咩理由ban
宣傳有咩罪

好似一開始講左話唔可以宣傳其他討論區 響個啲咩條款
話早洩亂bam
屌你連尼住咪一鳩樣
bam撚完重要話唔關佢事
個content team重要唔撚知咩人黎

我又想問有咩理由ban
宣傳有咩罪

你幫連狗打手當初係高登拉人就得,家陣就淆啦?

吹啊,bam我囉

我又想問有咩理由ban
宣傳有咩罪

仆街了 我仲成日貼reddit lin
D人真係唔記得果時點滅聲

連狗咪一鳩樣 又deal post

連仔控制言論高幾班喎
除左del post
有啲post 仲會永遠上唔到熱門
快啲帶埋班小學雞一齊返阿糟懷抱
回家了

連仔控制言論高幾班喎
除左del post

大把post啲正皮跟本刷出黎
回家了

我又想問有咩理由ban
宣傳有咩罪

你幫連狗打手當初係高登拉人就得,家陣就淆啦?

吹啊,bam我囉

戇鳩 講下就話我打手

連仔控制言論高幾班喎
除左del post

大把post啲正皮跟本刷出黎

係時候番去陪牙joe過節
回家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞