【負荆請罪】全新高登app下週封測 希望大家滿意

754 回覆
909 Like 558 Dislike
牙祖我想做版主啊
連登仔真係廢
又鳩叫回家
抵香港無前途啦
你班仆街等中共收編幫人舐屎眼

你咪又係幫中資背景奶屎眼
返你老母
洪狗鳩硬仲喺度㗎 咁易放過d熱狗五毛?

寧願等第三個forum
都唔會返去

冇ac咪照直講囉,洪狗鳩硬扑左佢咪冇事,
最重要係牙joe真心為會員,連狗當會員狗咁撚

笑撚死,我玩咗高登咁耐,大把人識我,就屈我冇ac

我冇上開高登點會知cc台比洪狗熱狗佔領?玩forum玩到半版都block晒,有咩意思?

牙租真心為會員?(笑)

死開啦打手

早洩幾乎年年都會搞啲仆街野辣慶高登仔
連狗起碼到宜家都未做過啲濕鳩野趕客

咁鐘意返去比人撚狗既真係好行唔送
反正咁冇腦既會員都唔荒點高質

依個真係人唔笑狗都吠
咁多人回覆,讚好/負評既post, 咁快沉底,唔夠出面s垃圾幾頁回覆post高排名,知連狗咩事啦

未做過定係你扮睇唔到渣

拎出黎理性討論下
早洩入iproa 開sms 、邀請碼註冊 女夜鬼鳩bam人,三番四次搞鳩非官方an app 、ios app

連登都係紅資底 又開放邀請碼
之前收兩封email 6c信就開始del post
部分起底post唔聲唔聲又del
盧朗怡事件ban人
食埋apple 3成水賺到盡

早泄搞hkg+ app講過好多次係有人唔守規舉先呢d講到口臭
係連狗真係冇做過系野定係有人扮睇唔到真係自己先知

高登又sms又分身邀請碼,連登得個hkg+邀請碼,點都冇得比啦下嘛

del post ban人比你講到咁仆街咁無理 但早洩做得呢啲野仲多喎
咩613 1028事件 嚴重好多喎

食埋apple 3成水賺到盡,係咪強逼性購買? 呢到有幾多連登仔冇用adblock?
但林早洩以前試過強逼用家關adblock先比入高登,邊個先賺到盡?

我覺得連狗的確唔係好好既管理員,佢係好有改善既空間
但對比林早洩做個啲仆街野,連狗拍馬都未追到

不過都係個句,你要返去做狗唔通我唔比你做咩
咁多人回覆,讚好/負評既post, 咁快沉底,唔夠出面s垃圾幾頁回覆post高排名,知連狗咩事啦

無事發生
無事發生

錄音機

未做過定係你扮睇唔到渣

拎出黎理性討論下
早洩入iproa 開sms 、邀請碼註冊 女夜鬼鳩bam人,三番四次搞鳩非官方an app 、ios app

盧朗怡事件ban人

早泄搞hkg+ app講過好多次係有人唔守規舉先呢d講到口臭

高登又sms又分身邀請碼,連登得個hkg+邀請碼,點都冇得比啦下嘛

del post ban人比你講到咁仆街咁無理 但早洩做得呢啲野仲多喎

食埋apple 3成水賺到盡,係咪強逼性購買? 呢到有幾多連登仔冇用adblock?
但林早洩以前試過強逼用家關adblock先比入高登,邊個先賺到盡?

你中意留係到食屎都冇人唔比架

未做過定係你扮睇唔到渣

拎出黎理性討論下

盧朗怡事件ban人

你中意留係到食屎都冇人唔比架

連狗仲有咩仆街野比你講到食屎咁慘? 講多啲黎聽下
仲有成個網典慢慢同你數
仆街就係仆街
唔係話邊個做得少啲就唔係仆街
你要計量丫嘛
連登開左一年都已經咁
過多幾年係咪會超越上面講幾年間高登既衰野?
拎個開得一年既野去同個管理左十年加加埋埋既野黎比
真係公平
仆街就係仆街
你要計量丫嘛
連登開左一年都已經咁
真係公平

回去找爸爸了
仆街就係仆街
你要計量丫嘛
連登開左一年都已經咁
真係公平

sorry我唔係想幫連登護航,去解釋連狗點樣唔仆街
我都話左連狗係有地方要改進,但管理手法上點都好過早洩,至少唔係獨裁式

早洩管理左咁多年,年年都搞攤麻煩野,你都知呢條友有問題,點解仲要返去?
連登低質你咪唔上,有乜必要返去比錢呢條仆街仔賺?
連登低質連狗仆街,你最多咪唔上,我唔會阻你,又唔係有錢落袋

但早洩同樣係條仆街,什至衰過連尼住,咁點解要返去? 經過咁多件事,唔係以為早洩咁就會改啊嘛? 個邊一多人返,賺返大錢,咪一樣態度照舊,理撚得你
比啲骨氣啦
仆街就係仆街
你要計量丫嘛
連登開左一年都已經咁
真係公平

sorry我唔係想幫連登護航,去解釋連狗點樣唔仆街
我都話左連狗係有地方要改進,但管理手法上點都好過早洩,至少唔係獨裁式

早洩管理左咁多年,年年都搞攤麻煩野,你都知呢條友有問題,點解仲要返去?
連登低質你咪唔上,有乜必要返去比錢呢條仆街仔賺?

唔係獨裁式
Del過post都好意思講唔係獨裁
乜原來玩秒入玩得咁快
但vip要乞成年先有就叫管理手法好
任蔣狗周圍咬叫管理手法好
操控正負皮數同熱門排位就叫好
講連狗仆街唔明點解係都要拎牙祖出黎比
你拎牙祖出黎講只係為左令自己個心好過啲
連狗比起上黎好似冇咁仆街 因為有個人辦比佢差
所以連狗就會變得可接受
抽出黎睇連狗做既野根本就係仆街
淋奠依家係咪未有689咁衰?
係 因為689做左8年衰野
淋奠先做左幾個月衰野 所以淋奠仲合格

但早洩同樣係條仆街,什至衰過連尼住,咁點解要返去? 經過咁多件事,唔係以為早洩咁就會改啊嘛? 個邊一多人返,賺返大錢,咪一樣態度照舊,理撚得你
比啲骨氣啦

明顯地呢到有班人之前係論壇都無上過當呢到facebook咁玩喎,自己d私怨開post,俾條仔飛左/帶帽又開post
點呀?當呢到d會員係你老母同你傾心事分享呀? 一個論壇成功因素除左管理仲有果到既文化,搞成咁既我不如上鄉土算

比啲骨氣啦

你講到你咁有骨氣 又講到自己都覺得連狗仆街
點解你仲會係度

比啲骨氣啦

明顯地呢到有班人之前係論壇都無上過當呢到facebook咁玩喎,自己d私怨開post,俾條仔飛左/帶帽又開post
點呀?當呢到d會員係你老母同你傾心事分享呀? 一個論壇成功因素除左管理仲有果到既文化,搞成咁既我不如上鄉土算

睇黎你論壇真係上太少

比啲骨氣啦

睇黎你論壇真係上太少

我上左得8年 睇黎你應該多過我好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞