【負荆請罪】全新高登app下週封測 希望大家滿意

754 回覆
909 Like 558 Dislike
鐘聲響起歸家的訊號
好期待
回家了
唔知呀joe 解封我ac 未
回家了 88 連狗 連燈5p
鐘聲響起歸家的信號

跟住一齊 shout 牙祖牙祖!

Com'on let go home 牙祖牙祖!

Golden is home 牙祖牙祖!

牙祖!高登!牙祖!高登!

果陣宣傳lihkg 比佢bam鳩左點搞
牙joe可唔可以俾個高級會員我做
返娘家了
好期待
牙JOE 回家了
終於可以返屋企啦
點解唔係熱門
早洩幾乎年年都會搞啲仆街野辣慶高登仔
連狗起碼到宜家都未做過啲濕鳩野趕客

咁鐘意返去比人撚狗既真係好行唔送
反正咁冇腦既會員都唔荒點高質
牙joe plan左成年就係等呢刻

未做過定係你扮睇唔到渣

未做過定係你扮睇唔到渣

拎出黎理性討論下
早洩入iproa 開sms 、邀請碼註冊 女夜鬼鳩bam人,三番四次搞鳩非官方an app 、ios app
自己去林早洩網典,睇下呢條友做過幾多仆街野啦
鐘意做人隻狗我都阻你唔到
牙joe 反將軍

未做過定係你扮睇唔到渣

拎出黎理性討論下
早洩入iproa 開sms 、邀請碼註冊 女夜鬼鳩bam人,三番四次搞鳩非官方an app 、ios app

連登都係紅資底 又開放邀請碼
之前收兩封email 6c信就開始del post
部分起底post唔聲唔聲又del
盧朗怡事件ban人
食埋apple 3成水賺到盡

早泄搞hkg+ app講過好多次係有人唔守規舉先呢d講到口臭
係連狗真係冇做過系野定係有人扮睇唔到真係自己先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞