【負荆請罪】全新高登app下週封測 希望大家滿意

754 回覆
909 Like 558 Dislike
是咁的,呢一年唔少會員因手機app體驗不佳而少上高登,我必須承認整件事係我嘅過失 ,一直有好多熱心會員提供好多優秀嘅建議,只怪我對討論區app經驗不足,未能好好運用會員建議持續改善討論區營運。

為咗彌補問題,呢一年我哋一直都努力改善後台運作,亦留意多咗對高登不離不棄嘅會員寶貴嘅意見 。我哋亦聯絡咗之前寫HKGz嘅織菊防Gay巴打合作,希望呢隻app嘅面世可以令高登一眾會員感受到我哋嘅誠意。

新版討論區iOS與Android app完成在即,我們決定於下星期舉行封測,封測分兩個部分,包括公開招募及邀請活躍會員參與:

1. PM邀請活躍會員及曾經對官方app給予意見的會員參與封測。
2. 以此post公開招募,如閣下有興趣參與封測,請PM至「高登公關」(會員ID:586349)提供下列資料,我們將盡量安排所有報名會員參加。
- iOS用戶:請提供閣下的Apple ID、iPhone型號及iOS版本,我們將提交予Apple作申請封測之用。
- Android用戶:請提供閣下的手機型號及Android系統版本做紀錄,我們將直接提供程式apk下載網址作手動安裝。

兩個邀請程序現在經已展開,希望各位踴躍參加,謝謝。

現附上新app iOS版beta的示範短片,部分介面設計並非最終版本:
https://youtu.be/t-hP6j4SyUs

https://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6790677
真係係時侯回家了
浪子回頭
成個事個timing 係靚既
joe 仔好波
回家的鐘聲響起了
連狗比呀joe以其人之道
高登響起歸家的訊號
十卜
一年前我屌柒阿JOE
一年後要返去了
連狗ser又死ser又獅子開打口
重衰撚過高登,係時候回家了
一年前我屌柒阿JOE
一年後要返去了

只屌連狗 從來冇屌過阿joe
回家了 都係家既感覺最好
唔洗講野,實支持
呢個係我喺抄登最後一個留言
大家返去啦
有冇人都想回家去
呢到大撚把中小學雞都算,pm功能仲未有
祖爸
回家了
係時候回家
阿租識把握機會反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞