【負荆請罪】全新高登app下週封測 希望大家滿意

754 回覆
909 Like 558 Dislike
返你老母
洪狗鳩硬仲喺度㗎 咁易放過d熱狗五毛?

寧願等第三個forum
都唔會返去

一邊洪非凡 呢邊咪又有幾條傻仔稱反5毛個個post貼幾張相講廢話

未黎呢度之前都無見過咁多蔣介石級弱智

蔣狗呢d比人撚狗咁撚,洪狗嗰邊幾多個水泥隊ac? 數都數唔晒,咩古小玉,鬼作,司徒老賊,peter畀料 之類,你根本唔使討論

呢邊起碼cc台正常,有個私怨台過濾晒d政治漫罵post

你有上開高登就知熱狗有幾槍狂想正常討論根本唔會返去

都係嗰句,呢邊係低質,但舊登之前出晒名政治啟蒙,又反蝗,後備都比熱狗鳩做主義搞到收晒皮,臨收皮一年更加係低質化晒,唔好期望返到去d人會有幾高質,有獨立思考嘅一早忍咗租狗條手寫板廢柴好耐
個ac都無撚左啦 返老母閪咩
返你老母

寧願等第三個forum
都唔會返去

一邊洪非凡 呢邊咪又有幾條傻仔稱反5毛個個post貼幾張相講廢話

蔣狗呢d比人撚狗咁撚,洪狗嗰邊幾多個水泥隊ac? 數都數唔晒,咩古小玉,鬼作,司徒老賊,peter畀料 之類,你根本唔使討論

都係嗰句,呢邊係低質,但舊登之前出晒名政治啟蒙,又反蝗廣告,二創,,後尾都比熱狗鳩做主義搞到收晒皮,臨收皮一年更加係低質化晒,唔好期望返到去d人會有幾高質,有獨立思考嘅一早忍咗租狗條手寫板廢柴好耐
最離譜係高登會亂鳩咁bam人 罪名莫須有
呢邊起碼 極少bam人同埋就算bam, admin都會出通向講點解要bam你先

貼露點圖 根本del post就得,咁大個人仲要因為你貼露點圖而bam你ac? 幾多歲呀

中雷嗰d照bam, 完全係撚狗咁撚d會員
最重要嗰點係,高登實在太撚慢 網頁版用adblock緊係冇廣告啦,lihkg咪一樣冇 (仲要本身已經少)

至於app版,一路都有屌開多廣告,同埋真心麻麻哋好用,同舊登個dathkg完全冇得比,但你用過高登個app就知呢度d廣告只係碎料
尋晚用聯絡我們留左message
今日已經收到email 解ban
高登定位做呀叔呀伯既forum,連登定位做年輕人forum

咁就各有各玩
就算冇得上LIHKG 都唔會番去啦
屌,講返去果班真心戇撚鳩咁鍾意比狗撚
反了反了
返你老母

寧願等第三個forum
都唔會返去

都係嗰句,呢邊係低質,但舊登之前出晒名政治啟蒙,又反蝗,後備都比熱狗鳩做主義搞到收晒皮,臨收皮一年更加係低質化晒,唔好期望返到去d人會有幾高質,有獨立思考嘅一早忍咗租狗條手寫板廢柴好耐

所以呢度咪變左本民青聚居地
本質無變過
屌,講返去果班真心戇撚鳩咁鍾意比狗撚

你指連狗?
好想睇吓連登得返d冇高登ac嘅港女/小學雞/mk
會點

咪正式變成 uwant discuss 5P 場囉

而家都差唔多
以為上緊discuss
仲要衰到係discuss 到抄post過黎
功能仲係差好遠,改埋電腦版可能會贏ge

同hkgz合作,佢個app廢到

但HKGz已經好過之前啲官方app好多
高登定位做呀叔呀伯既forum,連登定位做年輕人forum

咁就各有各玩

話時話高登都差唔多廿年, it仔變晒做it佬
佢地梗係唔返啦 呢度咁多人都無高登AC
點返?
返你老母

寧願等第三個forum
都唔會返去

所以呢度咪變左本民青聚居地
本質無變過

關咩事,有幾多真係本民青
而且就算係真,民意已反映一切,事實證明熱狗真實支持度同佢網上係唔成正比,何來咁多人支持?
返你老母

寧願等第三個forum
都唔會返去

此言有理,決定跟隨梁巴打了
返你老母

寧願等第三個forum
都唔會返去

此言有理,決定跟隨巴打了
無熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞