【颱風追擊】1718號熱帶氣旋 泰利 TALIM(20W)

646 回覆
25 Like 2 Dislike

j死人

+8小時 = 1400?

周末先黎落雨

打下J好啦

落雨好過食下沉

個時間唔係香港時間mei

杜蘇芮好耐之前用過
今年有埋拓海
又可以學野

仲記得前世杜蘇芮都好似蓮花咁比人笑

淨係記得杜蘇芮行得好撚快

淨係記得酒干倘賣無

仲有憑著愛

巴打們暴露年紀

情 從幼開始滲透
已令我 忘掉了自由
高雄會唔會好天?
高雄會唔會好天?

應該係差在大唔大風
升格左颱風
高雄會唔會好天?

你問撚夠未
92w有冇機ty
高雄會唔會好天?

應該係差在大唔大風

打風都仲好天咩 雖然打台北, 但應該成個台灣都有風雨啦
高雄會唔會好天?

應該係差在大唔大風

打風都仲好天咩 雖然打台北, 但應該成個台灣都有風雨啦

50%大雨
BLOCK 柒左啲人咪得囉
咪覆佢地啦
BLOCK 柒左啲人咪得囉
咪覆佢地啦

問條友依2日係咁問 忍唔住
食下沉啦,如果九月見到冷島總部破36都幾正阿

唔知點解破溫度既紀錄會好興奮,我係咪有病

治療方法:破紀錄當日站係烈日下十小時,相信有減低亢奮效果
澳門人:無咩特別

Key West suffers a direct hit from Hurricane Irma

https://www.youtube.com/watch?v=91Bk3XDJejM
唔知wow咗未

AMAZING Meteorologist Simon Brewer goes outside to measure Irma wind speed FLORIDA

https://www.youtube.com/watch?v=AdCM2fB7TqE

36.6嗰日兩點鐘咪係尖沙咀送緊野,返緊工,雖然感覺熱但係望到破個刻真係好興奮

破熱果日完全唔興奮
破冷應該先會

36.6嗰日兩點鐘咪係尖沙咀送緊野,返緊工,雖然感覺熱但係望到破個刻真係好興奮

破熱果日完全唔興奮
破冷應該先會

想破紀錄唔算好病態,由朝到晚係咁講就真係有嚴重病態啦

你嗰日唔喺天水圍真係有啲可惜

破熱果日完全唔興奮
破冷應該先會

當日係大西北揮手區

破熱果日完全唔興奮
破冷應該先會

當日係大西北揮手區

@Fandom
很想要吧

破熱果日完全唔興奮
破冷應該先會

當日係大西北揮手區

@Fandoms
很想要吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞