2017年夏季日劇(5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
btbbt係咪死左

冇 不過個網係成日死
死個陣個網址試下轉.top .me .pw

Thanks

.ME變左甜網
lm
btbbt係咪死左

冇 不過個網係成日死
死個陣個網址試下轉.top .me .pw

Thanks

.ME變左甜網

http://www.btbtt.me/
架空OL日記個尾
睇完東京喰種
正孝拍得好博命

無睇原著既話睇唔睇得過

我都想知

要睇就快 都上左一個星期

淨係睇正孝演技都夠
開頭睇唔知d人設可能唔明但後面都跟到
現年30歲嘅日本女星石原聰美入行15年,最近推出相隔6年嘅全新寫真集《encourage》,呢本遠赴古巴取景嘅新書,石原聰美花八天於當地拍下逾4萬多張靚相,從中再精挑細選刊於書內192頁內,更有5萬字嘅真情剖白,更採用石原聰美素顏照作封面。

《encourage》上架首天即登上amazon日本書籍銷售榜冠軍,當地Oricon統計8月28日至9月3日嘅銷售量,該書首周賣出4.2萬本,成為過去一星期最暢銷寫真集,據知出版社於開賣當日已決定加印。

今年乃木坂 白石好似賣咗2x萬本

唔知石原過唔過到

個本初週已經過10萬本

話唔埋係石原最後一本

出多本度蜜月結婚相寫真
好似今次咁話去邊度邊度影相, 先前宣傳淨用單人相, 實買先閃人, 5萬字嘅真情剖白係拍拖咁耐既心路歷程, 順手宣佈(無大肚)結婚

年尾呢本賣到十萬本已經超人氣 其他女優都冇呢個額
白石果本堆fans課左成年冇得鬥架

求加穗字日文字幕
我們做了同加穗子
我們做了同加穗子

我們做了
真劍祐個角色啱啱洗完白就要佢死
我們做了同加穗子

公公講我愛你多謝你果到
我們做了同加穗子

公公講我愛你多謝你果到

婆婆交頭家俾加穗子果到
我們做了同加穗子

我們做了

成集都睇到好內疚
我們做了同加穗子

我們做了

成集都睇到好內疚

但市橋呢條線咁樣應該係最好睇既做法
我們做了真係好好睇
冇諗過前輩同佢老豆條線會係咁
我們做了同加穗子

公公講我愛你多謝你果到

婆婆交頭家俾加穗子果到

剛剛睇完

睇ig以為有kiss先睇直播
點知 激死
我們做了同加穗子

我們做了

成集都睇到好內疚

但市橋呢條線咁樣應該係最好睇既做法

都好 咁咪永遠都唔知飛雄就係真兇
如果知道左一定好傷
另外請問邊度有得睇返 joker不被原諒的搜查官?

瘋琳 嗶哩 jp love 都冇,YouTube得意思有啲奇怪既英文字幕版

下載一定有 不過要用到百度網盤

感謝

http://video.eyny.com/index.php?mod=search&type=&date=&orderby=&cid=0&srchtxt=%E5%8E%9F%E8%AB%92%E7%9A%84%E6%AA%A2
伊莉有,要DL既話禁入去RIGHT CLICK, 睇原始碼, CTRL+F search .mp4, right click條link ,複製, paste上網址欄就直接係得條片, right click 可down save條片

🙏終於搵到

下個月

涼真

應該都係民王feel

之前睇佢地上嗰集真假tv
涼真好bfable

睇左幾次,好好笑

千葉大其他人幾年啲分別出哂黎

即刻睇

邊個咁大膽俾綠帽涼真戴

係喎,佢仲好介意咁哈哈哈
マツコ定さんまさん話周平唔好抄菅田くんd答案都好好笑
我們做了同加穗子

公公講我愛你多謝你果到

婆婆交頭家俾加穗子果到

剛剛睇完

睇ig以為有kiss先睇直播
點知 激死

拖到最後一集先有得睇kiss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞