2017年夏季日劇(5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你地棄哂就算是愛也有秘密未
今集

有睇呀 老土

講到個犯係邊個先上黎討論啦

唔係已經... 知道啦咩...

唔係第一集已經講左福士殺自己老豆咩
kahoko個尾處理得最唔好應該係糸ちゃん條線

轉折得太快

我都想講 完全冇時間過渡
仲有黑木瞳都係 隔一陣就準備到咁多野 係咪其實一早已經同意左先安排哂d野
不過最感動都係糸拉番大提琴個位
之後離婚果part又多舊魚 仲以為遊川又要暴走

樂觀啲睇
草草收尾都總好過暴走爛尾嘅
今集

有睇呀 老土

佢應該講緊邊個係咁寄野黎
今季追得太多劇 搞到睇劇進度仲係上個星期五

垃圾都睇

抱著明天更好的心態黎追 點知cecile真係套垃圾

今季好多垃圾

今季數唔係垃圾仲易

以黃金時段計 都係得神奈 cecile 廢柴老公 偽韓劇係垃圾
cb3單獨睇未去到垃圾級 只係差過1,2輯太多

廢柴老公都唔係好垃圾姐 去到後段幾好睇

垃圾都睇

今季好多垃圾

今季數唔係垃圾仲易

以黃金時段計 都係得神奈 cecile 廢柴老公 偽韓劇係垃圾

廢柴老公除咗頭幾集啲歌舞有啲柒之外
都幾好睇喎

垃圾都睇

今季好多垃圾

今季數唔係垃圾仲易

都幾好睇喎

係咪得我覺得歌舞幾好睇
有冇人一齊傾下黑皮

謎一樣的結尾

我都睇唔明
有冇人可以講解下

今季好多垃圾

今季數唔係垃圾仲易

都幾好睇喎

係咪得我覺得歌舞幾好睇

幾鐘意之後田所個段歌舞 一開始好尷尬睇到
有冇人一齊傾下黑皮

謎一樣的結尾

我都睇唔明
有冇人可以講解下

open ending都唔係咁樣吓話
隻手

隻手

真係好唔掂喎
今集

有睇呀 老土

佢應該講緊邊個係咁寄野黎

唔係好想睇福士同西口談情說愛

今季好多垃圾

今季數唔係垃圾仲易

都幾好睇喎

係咪得我覺得歌舞幾好睇

睇歌舞真係好似睇緊關家姐
身在日本睇緊直播
做咩無能老公咁快老婆就生左

今季好多垃圾

今季數唔係垃圾仲易

都幾好睇喎

係咪得我覺得歌舞幾好睇

睇歌舞真係好似睇緊關家姐

我剛剛先睇完第9集
...覺得睇沙也自言自語個花痴樣好尷尬D
身在日本睇緊直播
做咩無能老公咁快老婆就生左

我都睇左
最尾跳舞嗰part好有tvb feel
空氣瀏海
空氣瀏海

偵探物語
最尾塌石委託人見到幽靈果度寒左寒
深田畀人掐臉
你哋覺得石原套醫生新劇紅唔紅得起
有冇人一齊傾下黑皮

謎一樣的結尾

我都睇唔明
有冇人可以講解下

open ending都唔係咁樣吓話

武井想隊埋江口定係未婚妻最尾班警察只係請武井協助調查
仲里依紗又唔知做咩,高畑入差館又係唔知做咩

一係就
未婚妻隊江口
武井專登畀高畑偷本野去爆大獲
空氣瀏海

唔係個個carry到
石原OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞