2017年夏季日劇(5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
吉高做乜鬼吹漲左
吉高做乜鬼吹漲左

幸福肥

http://www.nhk.or.jp/kouhaku/
一年一度的紅白
今年索性cut左觀眾投票啦

桐谷結衣
有冇人覺得結衣把聲沉咗好多
以前雞仔聲
桐谷結衣

呢張角度似,之前都有張似櫻井翔,佢又喺俾人話同桐谷美玲生得似
桐谷結衣

呢張角度似,之前都有張似櫻井翔,佢又喺俾人話同桐谷美玲生得似

咁結衣靚好多,桐谷美玲太瘦啦...
桐谷結衣

咁結衣靚好多,桐谷美玲太瘦啦...

好中意美玲個咀仔
除左太瘦 重有皮膚都唔好
我們做了同加穗子

公公講我愛你多謝你果到

婆婆交頭家俾加穗子果到

剛剛睇完

睇ig以為有kiss先睇直播
點知 激死

拖到最後一集先有得睇kiss

外婆先係呢套劇既靈魂人物
加穗子求婚果part可以比我ff一排
麥野初果兩個同學捉去燒春袋啦
DVD 發行日期:2017年9月6日

(單戀告白 UNREQUITED LOVE)

電影匯集日本人氣偶像 拍攝成8個「單戀」愛情故事

《惡之教典》伊藤沙莉、《青鬼2.0》中川大志
《幪面超人》森繪梨佳、櫻田通
廣瀨愛麗絲、《新宿事件》齋藤工
知英、新川優愛、 志尊淳
《東京喰種》《變態超人》清水富美加
千葉雄大、橋本愛實
橫濱流星、《死者之學園祭》加藤雅也

即係點解唔追得貼D呢 日本都出左碟成半年有多

一開頭睇相以為送 原來係福山自己買
而家傳緊飯島同跟佢果三個開唔成新公司
丁家繼續趕盡殺絕
丁家繼續趕盡殺絕

離開日本係唯一出路
丁家繼續趕盡殺絕

離開日本係唯一出路

話騰訊唔幫佢
因為飯島之前講過唔賣SMAP既演唱會飛比中國人
墨西哥震完到日本地震
今晚D劇又多行字

千葉雄大、橋本愛實

呢度野豬豬都出左字幕好耐
香港而家先出

千葉雄大、橋本愛實

呢套野豬豬都出左字幕好耐
香港而家先出

一開頭睇相以為送 原來係福山自己買

福山識貨

文化大革命要打左格仔先up到上B站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞