2017年夏季日劇(5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

本地SMAP迷十分有心,本月有四輛SMAP巴士穿梭香港各地。

我老公做野好拿廢都開始悶
靠女主撐住

一直都悶悶地

老公拎完個社長獎開始自大之後性格大變
好格硬黎

唔係點做落去 唔通一直廢到大結局咩

女主好慘
快啲黎做我老婆啦
竹内涼真出演陸王
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20170907-00000503-sanspo-ent

連投山崎賢人定佢戲份會多d

你估腎仔收得平咩
搵個最紅既黎做二打六
富士都唔會咁on9

貴族偵探點睇
竹内涼真出演陸王
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20170907-00000503-sanspo-ent

連投山崎賢人定佢戲份會多d

你估腎仔收得平咩
搵個最紅既黎做二打六
富士都唔會咁on9

貴族偵探點睇

無睇

又po兩次

下個月
靠女主撐住

一直都悶悶地

依套都係睇一集就cut
完全唔掂

呢套我今季最中意
第一集好睇先追落去

可能因為係女仔睇感覺唔同?
但我都係睇女主
靠女主撐住

一直都悶悶地

依套都係睇一集就cut
完全唔掂

呢套我今季最中意
第一集好睇先追落去

但我都係睇女主

覺得呢套有少少粉絲向
唔係男女主既話神早睇唔落去
太多日劇式既巧合同勵志野

下個月

涼真

下個月

涼真

應該都係民王feel
愚行錄今日上畫 得兩間百老匯有得睇

下個月

涼真

應該都係民王feel

之前睇佢地上嗰集真假tv
涼真好bfable
靠女主撐住

一直都悶悶地

依套都係睇一集就cut
完全唔掂

呢套我今季最中意
第一集好睇先追落去

但我都係睇女主

好鐘意沙也 可愛嬌妻
靠女主撐住

一直都悶悶地

依套都係睇一集就cut
完全唔掂

呢套我今季最中意
第一集好睇先追落去

但我都係睇女主

好鐘意沙也 可愛嬌妻

轆住電話睇好多都係cast先繼續睇,好似上次貴族偵探咁
另外請問邊度有得睇返 joker不被原諒的搜查官?

瘋琳 嗶哩 jp love 都冇,YouTube得意思有啲奇怪既英文字幕版

下載一定有 不過要用到百度網盤

感謝

http://video.eyny.com/index.php?mod=search&type=&date=&orderby=&cid=0&srchtxt=%E5%8E%9F%E8%AB%92%E7%9A%84%E6%AA%A2
伊莉有,要DL既話禁入去RIGHT CLICK, 睇原始碼, CTRL+F search .mp4, right click條link ,複製, paste上網址欄就直接係得條片, right click 可down save條片
現年30歲嘅日本女星石原聰美入行15年,最近推出相隔6年嘅全新寫真集《encourage》,呢本遠赴古巴取景嘅新書,石原聰美花八天於當地拍下逾4萬多張靚相,從中再精挑細選刊於書內192頁內,更有5萬字嘅真情剖白,更採用石原聰美素顏照作封面。

《encourage》上架首天即登上amazon日本書籍銷售榜冠軍,當地Oricon統計8月28日至9月3日嘅銷售量,該書首周賣出4.2萬本,成為過去一星期最暢銷寫真集,據知出版社於開賣當日已決定加印。

https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20170901-00000182-sph-ent

上田龍也套新宿seven共演者都會係猛人咁話
東京台好興一條水瘋狂翻炒
加穗子

下個月

涼真

應該都係民王feel

涼真好bfable

睇左幾次,好好笑

下個月

涼真

應該都係民王feel

涼真好bfable

睇左幾次,好好笑

千葉大其他人幾年啲分別出哂黎
加穗子

外公嗰到喊死
現年30歲嘅日本女星石原聰美入行15年,最近推出相隔6年嘅全新寫真集《encourage》,呢本遠赴古巴取景嘅新書,石原聰美花八天於當地拍下逾4萬多張靚相,從中再精挑細選刊於書內192頁內,更有5萬字嘅真情剖白,更採用石原聰美素顏照作封面。

《encourage》上架首天即登上amazon日本書籍銷售榜冠軍,當地Oricon統計8月28日至9月3日嘅銷售量,該書首周賣出4.2萬本,成為過去一星期最暢銷寫真集,據知出版社於開賣當日已決定加印。

今年乃木坂 白石好似賣咗2x萬本

唔知石原過唔過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞