2017年夏季日劇(5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

一開頭睇相以為送 原來係福山自己買

福山識貨

識途老馬

吉高做乜鬼吹漲左

幸福肥

新人報到! はじめまして! よろしくお願いいたします!

上個月喺六本木同女友食飯慶祝佢生日, 食食吓中居正廣同幾個朋友入嚟食飯, 佢响我身後行過, 女友同佢揮手, 佢同返我女友揮手同微笑, 開心到我女友呢!

叫佢唱生日歌呀嘛
武井真係好撚正
好似冇人睇警視廳生物系
橋本環奈好可愛

一開頭睇相以為送 原來係福山自己買

福山識貨

識途老馬

咸濕

想睇多次

想睇多次

去左次應援場 好多堂本剛fans
https://youtu.be/OF7WkKxD_Rg

松岡茉優長頭髮
好似冇人睇警視廳生物系
橋本環奈好可愛

睇左第一集
幾悶
唔想睇
https://youtu.be/OF7WkKxD_Rg

松岡茉優長頭髮

叫返新井醫生客串1,2集
日本模特兒界經常傳出不和消息,當地有綜藝節目最近爆料指媽咪級混血女星土屋Anna再添仇口,暗指佢同長腿索模菜菜緒關係惡劣,據知菜菜緒恃住近年成為搶手貨,土屋Anna則自封模界傳奇,兩位阿姐踫頭即擦出火花,早前更於時裝騷後台狹路相逢,先挑釁後互睥,目擊者直指當時場面充滿火藥味,相信二人今後難有合作機會。

節目雖然冇公開事件中兩位主角嘅身份,但就俾晒提示,明確係講緊向來火爆嘅土屋Anna同埋圈中惡女菜菜緒。其實二人在model界都出名麻煩,土屋曾與道端Jessica鬧不和,而菜菜緒亦在拍攝日劇《First Class》跟佐佐木希傳出不咬弦消息。
原來腎仔前日生日
市橋一上到神枱就搞成咁
一路睇仲諗緊會唔會復仇
石原本寫真買貴左
石原本寫真買貴左

最初好似唔洗2000yen
石原本寫真買貴左

去MAMAZON買佢唔送香港
石原本寫真買貴左

可能香港有代理
石原本寫真買貴左

可能香港有代理

MAMAZON D規定寫真唔送
睇完新田真劍佑上007好好笑
佢個樣好呆有d怕醜但又識搞笑 睇唔清佢係咩人
http://japhub.com/?c=6074

池袋西口公園
石原本寫真買貴左

可能香港有代理

MAMAZON D規定寫真唔送

佢1944yen果個唔送咩?
準備好您的周末購物清單!即日起逢星期五至日,以全球通行的 Mastercard 於 amazon.co.jp/mastercardhk 單筆簽賬滿 JPY¥8,000(所選購商品價格的總額*),付款時輸入優惠代碼「MASTERCARDHK」,即享直送香港免運費優惠,盡情網購日本商品!
*只計算商品價格,不包括運輸和手續費、禮品包裝費和預付進口關稅等費用

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞