2017年夏季日劇(5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你哋覺得石原套醫生新劇紅唔紅得起

日本人對醫學劇嘅偏好真喺非一般大,就算收視冇第一都唔會太差,而且石原都有基本盤頂住,只要唔喺富士都應該冇乜野
你哋覺得石原套醫生新劇紅唔紅得起

日本人對醫學劇嘅偏好真喺非一般大,就算收視冇第一都唔會太差,而且石原都有基本盤頂住,只要唔喺富士都應該冇乜野

TBS OK啦
空氣瀏海

點解呢排咁多韓仔野
成日笑到見牙唔見眼
成日笑到見牙唔見眼

佢都係咁
有冇人一齊傾下黑皮

謎一樣的結尾

我都睇唔明
有冇人可以講解下

open ending都唔係咁樣吓話

武井想隊埋江口定係未婚妻最尾班警察只係請武井協助調查
仲里依紗又唔知做咩,高畑入差館又係唔知做咩

一係就
未婚妻隊江口
武井專登畀高畑偷本野去爆大獲

武井得已經到佢最想要嘅銀座第一ルダン,所以下一個目標就係想得到愛情,即係江口
咁江口當初比得張收據武井就預左有風險,所以比人查個時就睇透左,既然無左議員身分就即係唔洗同個女人結婚,即係可以光明正大揀武井
而武井亦可以光明正大同江口一齊
武井好大機會係特登比大媽偷去爆大鑊

我覺得咋
成日笑到見牙唔見眼

佢都係咁

I miss her
空氣瀏海

點解呢排咁多韓仔野

Barcode 頭 三日唔洗頭就set到
空氣瀏海

點解呢排咁多韓仔野

寧願要番佢係校閱入面嗰個誇張look
空氣瀏海

點解呢排咁多韓仔野

好地地做乜攪個韓妝
不過証明左呢d咁柒既style連石原都carry唔起
空氣瀏海

點解呢排咁多韓仔野

好地地做乜攪個韓妝
不過証明左呢d咁柒既style連石原都carry唔起

好似無洗頭
空氣瀏海

點解呢排咁多韓仔野

Barcode頭
求生家族都幾多牽強位
不過當睇葵若菜都唔錯
啱啱睇完 是我們做的 同埋 CODE BLUE 3 Ep09
好想快D有得睇西鄉殿
啱啱睇完 是我們做的 同埋 CODE BLUE 3 Ep09

是我們做的好好睇 比預期好睇好多
市橋
https://twitter.com/aiaru_ntv/status/909257557184733185

原來結局係福士係hehe,唔鍾意川口春奈
【追加】:三浦春馬主演 朝日秋季新檔日劇《大人高校》發表追加卡司:龍星涼、高橋克實、松井愛莉、山田真歩、夕輝壽太、正名僕蔵、杉本哲太。其中,龍星涼 將飾演『大人高校』的毒舌導師 山田翔馬,松井愛莉飾演經驗豐富的『ERO小悪魔』級的副導師 姫谷櫻。

【追加】:富士秋季木10『刑警弓神』發表追加卡司 :稻森泉、仁科貴、橋本淳,這也是稻森第一次出演刑警角色。

51歲日本女星齊藤由貴搭上同樣篤信摩門教嘅50多歲已婚醫生,姦夫接受電視台訪問承認同齊藤由貴嘅婚外情長達五年,令齊藤由貴形象破產,佢代言嘅廣告商以及事務所都收到大量投訴,由佢主持嘅電台節目《All Night-NIPPON MUSIC10》已宣佈無限期停工,不過齊藤由貴接拍嘅劇集暫時未有影響,當為《神奈小姐》拍完埋尾後,佢已為2018年大河劇《西鄉殿》開工。

齊藤由貴姦夫被雜誌《Flash》連環爆料,日前更刊登佢頭笠女人底褲嘅絕密照片,似足《變態超人》主角一樣,而照片被指是在齊藤由貴寓所拍攝,後面放有齊藤嘅家庭照,有揣測指呢張相應該係由齊藤由貴操刀。偷食消息令齊藤由貴身敗名裂,佢自言已聯絡警方,望抽出公開密照嘅幕後黑手,日本傳媒初時估計放料者係醫生嘅老婆,但近日有最新說法,事關照片曝光後,醫生同樣成為受害者,對其家人亦毫無好處,所以齊藤由貴查證爆料者並非雙方家人先會講明採取法律行動,相信亦有可能係被黑客入侵電腦或手機才令照片曝光。

【追加】:三浦春馬主演 朝日秋季新檔日劇《大人高校》發表追加卡司:龍星涼、高橋克實、松井愛莉、山田真歩、夕輝壽太、正名僕蔵、杉本哲太。其中,龍星涼 將飾演『大人高校』的毒舌導師 山田翔馬,松井愛莉飾演經驗豐富的『ERO小悪魔』級的副導師 姫谷櫻。

【追加】:富士秋季木10『刑警弓神』發表追加卡司 :稻森泉、仁科貴、橋本淳,這也是稻森第一次出演刑警角色。

春馬終於出返黎
https://twitter.com/aiaru_ntv/status/909257557184733185

原來結局係福士係hehe,唔鍾意川口春奈

個ig本身都好多條hehe片,收視想高d賣腐想食腐女條水
淺野忠信及神木隆之介合演富士木10《刑事弓神》公佈配角名單,詳情如下:

稻森泉:菅能理香【與弓神(淺野忠信)同期的女刑警,在男性為主的警界中認真偵查案件】
仁科貴:多々木舉男【「うきよ警察署刑事課強行犯係」轄下老差骨】
橋本淳:町尾守【「うきよ警察署刑事課強行犯係」刑事】

劇集由《Love Song》倉光泰子、《有喜歡的人》大北遙、《戀愛時代》藤井清美聯合編劇。導演為《晝顏》《神探伽利略》西谷弘、《最高的離婚》《有問題的餐廳》加藤裕將、《水球不良少年》《失戀巧克力職人》宮木正悟。10月12日首播。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞