[愛一個人別太認真] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

係咪有啲friend嗰啲相有tag你
就算你改咗名 嗰個tag會變咗你嘅新名
你試吓咁人哋tag左你嗰啲相嗰度睇下
佢應該係d tag嗰度搵你

成日見到啲野都諗起ex
同佢最後既回憶係去日本旅行

咁點算 冇影響旅程嗎?

有時有啲唔開心咁
同埋佢又like左我個fd有tag我既po 搞到呢兩日特別多野諗

咪諗咁多啦

以為自己好左好多
但原來諗返起 都依然係好痛

如果我係一個唔識反省自己既人就好
咁就可以永遠集中係佢最後點對我 對我有幾差 而唔係而家後悔以前自己做得唔好

就算幾嬲咁又點 蒲公英話當初格住個mon都feel到我嘅怨氣
而家又咪收晒皮

太容易心軟
對感情越認真就越多煩惱
爆post未
曾經說一起變老的人,如今卻走散在這歲月裡。

我很想你,卻不忍心打擾你。因為我清楚的知道,我們就像兩根無法相交的平行線,註定是無法在一起的,這份思念與牽掛,只能深深地埋藏在我的內心深處。因為我明白,你和我的世界有遙不可及的距離,這種距離就像一道鴻溝,你我是無法逾越的。

你有你的生活,我有我的日子,偶爾命運的交集,只是短暫而美麗的相遇。在夜裡我無數次的回想起你,淚水打濕枕巾,憶起我們在一起的點點滴滴,走在屬於你的城市,猜你最近的故事,只有你,只因你,我默默不打擾的愛著,明知這是一個沒有結果的愛情,但我就是放不下你,唯有不打擾,才是我對你最好的愛吧。

往往一句不合適一份感情就結束了,在那一刻想必一切回憶都湧上心頭吧。無論是開心的還是不開心的,無論是承諾還是諾言,可惜這一切在此終止。在那一刻多想歇斯底里一次,可惜最後還是沒有做到,只能讓一句對不起從此心安理得。

無論結婚前還是結婚後,感情永遠是最折磨人心的事情,有苦有樂,有開心有難過,當試著去忘記一段感情,或者被迫去忘記一段感情時都是一個摧殘人心的過程,需要強大的內心去承受別人無法感同身受的痛。多少次,在路上看著你依偎在旁邊愛的人身上,沖他撒嬌,巧笑嫣然,深情的望著他,我就想起當初我們在一起時的樣子,我的心像針紮了般。

相見不如不見,再見就是陌生人,該放手的就要瀟灑的放手,你的幸福就是我的幸福,雖然是情非得已,最後的愛,是不打擾。所以,大步往前走吧,去邂逅更美的風景,去邂逅更好的人,去邂逅更美好的生活。釋然放開,也許偶爾有回味。但告訴自己旅途很長,會有更多的人在你世界裡徘徊。
好死唔死佢like左我fd有tag我既po
雖然可能係佢根本無留意到有我
但我都係不停咁諗 佢係咪開始放低 態度開始軟化
明明由5月開始佢已經狠心到一句野都無覆過我
點解而家會咁 佢係個好少like人d po既人

相見不如不見,再見就是陌生人,該放手的就要瀟灑的放手,你的幸福就是我的幸福,雖然是情非得已,最後的愛,是不打擾。所以,大步往前走吧,去邂逅更美的風景,去邂逅更好的人,去邂逅更美好的生活。釋然放開,也許偶爾有回味。但告訴自己旅途很長,會有更多的人在你世界裡徘徊。

又po埋啲咁既野 搞到眼濕濕

又po埋啲咁既野 搞到眼濕濕

咁岩睇到 post想屌醒你地
move on啦
做咩啊你地
要頹就一齊頹啦
做咩大家都好似好灰咁
做咩大家都好似好灰咁

負能量又開始擴散
做project先 屌

經過不斷的愛,不斷的恨,你想斷絕來往,
從此在對方的世界中消失,可是心裡仍然有千萬個理由讓你不願放手。
放假仲多左時間亂諗
落雨都唔驚啦, 分手算什麼
經過不斷的愛,不斷的恨,你想斷絕來往,
從此在對方的世界中消失,可是心裡仍然有千萬個理由讓你不願放手。

仲咩咁大力屌
咁耐都未開到新po
分手後大家都話想做返朋友..

對方已經放低有新戀情
自己仲放唔低,

呢幾日傾多幾句,但話好有壓力好心痛

連自己都好討厭自己
分手後大家都話想做返朋友..

對方已經放低有新戀情
自己仲放唔低,

呢幾日傾多幾句,但話好有壓力好心痛

連自己都好討厭自己

自己放唔低既就忍手唔好搵佢啦 真係想做朋友都唔好依家做
滿血復活 迎接新sem

仆街啲咁諗
似係想吊住你先
溝唔到新女咪同返你一齊
我估咋
學資處我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞