[愛一個人別太認真] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
每晚都起放棄搵佢同想再挽回佢之間 好痛苦 個感覺好複雜

你又咩事呀

都仲係未放得下佢 仲係好掛住佢 點解就唔可以繼續行落去 點解要話勉強一齊咪又係咁 唔想再一齊 我真係仲愛佢 好想再挽留佢
依家我想喊又喊唔出 鬱住鬱住好唔舒服 又無人可以傾 都唔想傾

想同佢傾下 佢又唔想 見面都唔肯見

我同你係一樣既case,最好放手啦
人地個心變左,勉強又去返同一個局面
當然全部都係佢講晒 瀟脫啲啦
你依家咪同我地傾緊囉

個心痛住痛住 起到傾 傾得多都覺得唔好意思係咁放負

係唔係近幾日既事?

6月頭發生 佢叫我俾佢冷靜下 認真諗下 但我就係咁chur佢 煩住佢 求佢 個陣控制唔到自己

上個月尾正式分左手
今日見到前度同個男仔係地鐵,估唔到我仲會心痛。。

慢慢嚟....又會咁唔好彩嘅

都仲係未放得下佢 仲係好掛住佢 點解就唔可以繼續行落去 點解要話勉強一齊咪又係咁 唔想再一齊 我真係仲愛佢 好想再挽留佢
依家我想喊又喊唔出 鬱住鬱住好唔舒服 又無人可以傾 都唔想傾

你依家咪同我地傾緊囉

係唔係近幾日既事?

6月頭發生 佢叫我俾佢冷靜下 認真諗下 但我就係咁chur佢 煩住佢 求佢 個陣控制唔到自己

上個月尾正式分左手

可能係你chur得佢太勁 佢反感啊...比啲時間大家啦 呢段時間唔好再聯絡啦
同男朋友一齊左五年 大家之間都有好多問題 一直大家都好愛大家 近排佢好決絕咁話分手 話好辛苦

琴日傾電話既時候我控制唔到自己 求佢同返我一齊 佢就係咁叫我放過佢 唔好煩佢 以經感覺到自己好無尊嚴
同男朋友一齊左五年 大家之間都有好多問題 一直大家都好愛大家 近排佢好決絕咁話分手 話好辛苦

琴日傾電話既時候我控制唔到自己 求佢同返我一齊 佢就係咁叫我放過佢 唔好煩佢 以經感覺到自己好無尊嚴

唔好咁啦 佢已經決定好哂 做乜要自己做到咁難睇?佢只會睇唔起你咋

你依家咪同我地傾緊囉

係唔係近幾日既事?

上個月尾正式分左手

可能係你chur得佢太勁 佢反感啊...比啲時間大家啦 呢段時間唔好再聯絡啦

到時唔知點同佢開聲好

唔好咁啦 佢已經決定好哂 做乜要自己做到咁難睇?佢只會睇唔起你咋

我真係好唔捨得 好心up 自問睇感情睇得十分重 求屌醒

一開始仲話只係朋友,原來係呃我,真係同左個男仔一齊。

你依家咪同我地傾緊囉

係唔係近幾日既事?

上個月尾正式分左手

到時唔知點同佢開聲好

等時間淡忘啦 最好唔好搵佢

我真係好唔捨得 好心up 自問睇感情睇得十分重 求屌醒

我同你都一樣 但唔捨得又點 佢已經唔會返嚟 醒啦 你玩具咋

我前度同我分咗手兩個月已經有新女朋友 我仲要未見過呢個女仔 佢同我講我地分手係因為冇信心維持落去 轉個頭同咗第二個一齊 原來你唔係唔想拍拖 只係唔想同我拍拖 佢依家係鍾意第二個 我地已經改變唔到 等你慢慢習慣痛楚咁就會好返架啦

我前度同我分咗手兩個月已經有新女朋友 我仲要未見過呢個女仔 佢同我講我地分手係因為冇信心維持落去 轉個頭同咗第二個一齊 原來你唔係唔想拍拖 只係唔想同我拍拖 佢依家係鍾意第二個 我地已經改變唔到 等你慢慢習慣痛楚咁就會好返架啦

仲要去我地之前去過既大阪 但我唔可以再諗呢啲野啦 出面大把女仔
我想讀書算

最慘係每次分完手佢都會返轉頭
好撚攰 做緊功課
好撚攰 做緊功課

趕文件趕到眼都就快爛
我想讀書算

未開學咩?
我想讀書算

未開學咩?

同女朋友已經半個月冇再講過野,但一直下唔到決心講分手,而家唔爹唔吊咁 我諗大家都冇意欲主動搵返對方 但始終又好似放唔低呢兩年感情
之前較左會員mode仲係俾人mon post
我想讀書算

未開學咩?

慢慢搵啦 享受下仲有得晏起身嘅感覺
之前較左會員mode仲係俾人mon post

咁索性唔好member啦
點吖你近排 成功出池喎
我想讀書算

讀緊

仲要去我地之前去過既大阪 但我唔可以再諗呢啲野啦 出面大把女仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞