[愛一個人別太認真] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
同男朋友一齊左五年 大家之間都有好多問題 一直大家都好愛大家 近排佢好決絕咁話分手 話好辛苦

琴日傾電話既時候我控制唔到自己 求佢同返我一齊 佢就係咁叫我放過佢 唔好煩佢 以經感覺到自己好無尊嚴

唔好咁啦 佢已經決定好哂 做乜要自己做到咁難睇?佢只會睇唔起你咋

我真係好唔捨得 好心up 自問睇感情睇得十分重 求屌醒

五年...唔捨得好正常姐 慢慢黎啦
我一齊左年半 分手都就黎死咁
頹完一排之後要開始move on啊
同女友7年半
尋晚分左手了
同女友7年半
尋晚分左手了

講真拍拖 都真係唔好拖咁耐
同女友7年半
尋晚分左手了

拍得太耐
屋企人都見晒 連屋企人都當左佢係未來新抱咁
都唔知要點同屋企人講
同女友7年半
尋晚分左手了

拍得太耐
都唔知要點同屋企人講

我拍左三年 咩都見晒 去埋家庭旅行
我想讀書算

未開學咩?

開工啦
同女友7年半
尋晚分左手了

拍得太耐
都唔知要點同屋企人講

一定好痛 七年半
我想讀書算

未開學咩?

開工啦

你笑得好衰
我想讀書算

讀緊

串啦
我想讀書算

未開學咩?

慢慢搵啦 享受下仲有得晏起身嘅感覺

我都覺我有d急 決定慢慢嚟先
之前較左會員mode仲係俾人mon post

咁索性唔好member啦
點吖你近排 成功出池喎

我覺得要轉ac名先啱
set member冇用

出池咪又係咁
咪又係要返工返學
同女友7年半
尋晚分左手了

做咩分手?
我想讀書算

未開學咩?

開工啦

你笑得好衰

同女友7年半
尋晚分左手了

發生咩事呀
一返學就好靜
同女友7年半
尋晚分左手了

發生咩事呀

相愛過咪幾好。。
一返學就好靜

你都返學啦
一返學就好靜

等緊準時收工的路過
之前較左會員mode仲係俾人mon post

咁索性唔好member啦
點吖你近排 成功出池喎

我覺得要轉ac名先啱
set member冇用

出池咪又係咁
咪又係要返工返學

到轉咩動物
出池係感覺唔同啲嘅
性格太差 男朋友話好攰要冷靜期 日日都好努力改變緊自己 拓寬下社交圈子 擺多啲心機係讀書到 做個外向嘅人 唔再咁易發脾氣 希望佢睇到我嘅進步最後可以係返埋一齊 雖然我都開始心淡了
屌仲要溫書
性格太差 男朋友話好攰要冷靜期 日日都好努力改變緊自己 拓寬下社交圈子 擺多啲心機係讀書到 做個外向嘅人 唔再咁易發脾氣 希望佢睇到我嘅進步最後可以係返埋一齊 雖然我都開始心淡了

改改下就會心淡 我都係咁 我好努力改變自己 好想比佢睇到我嘅改變 但同時間我都慢慢心淡 放多咗時間係讀書上 唔想再理佢

改改下就會心淡 我都係咁 我好努力改變自己 好想比佢睇到我嘅改變 但同時間我都慢慢心淡 放多咗時間係讀書上 唔想再理佢

I know that feel 但其實都係好事 俾自己知有乜不足然後改 做個更好嘅人 去遇個更適合嘅另一半
同女友7年半
尋晚分左手了

發生咩事呀

相愛過咪幾好。。

佢同我講仲好愛我
但因為各樣既原因 覺得再繼續落去都係不歡而散
所以想大家都仲有美好回憶個時分開
等大家都仲可以保留最好既印象係心底到

雖然呢一日我已經有預感遲早會黎
但到發生時依然覺到好傷
我有嘗試最後挽留 但既然佢都下定決心
咁我只好尊重佢

呢七年幾已經佔左我四份一既人生
而佢都係我呢生人唯一既朋友
我自覺往後都未必再遇到比佢更好既人
但佢係值得更好既
所以我唯有係呢到祝福佢啦
今日分手一個月了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞