[愛一個人別太認真] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

仲未放得低…
星日

一齊左幾耐呀?

年幾

可唔可以講下因咩事分手,佢提出分手之後你有冇去挽回?咁佢依家同你傾緊啲咩啊?你知唔知道佢想唔想同你一齊返

因為努力既人係永遠唔夠時間用

其實一個人變左心 所謂既淡左 只係你唔夠新鮮

我諗佢唔係淡左 而係佢需要極度專注去做某樣野
而我嘅存在只會令佢分心 所以佢決定dum低我 做完嗰樣嘢佢先會返嚟 不過咁樣講到尾都係唔夠愛

唔好再一齊返 記住佢點對你 佢係愛你一早已經搵返你 而唔係等到依家先搵

因為依加實習完咪得閒
好眼訓
好眼訓

me too

佢飛我

你男定女

一齊左幾耐呀?

年幾

可唔可以講下因咩事分手,佢提出分手之後你有冇去挽回?咁佢依家同你傾緊啲咩啊?你知唔知道佢想唔想同你一齊返

我以為你係第一次分手,同一個理由可以足夠分手三次,
咁真係由鳩佢,我就難搞啲,我地第一次講分手,
但已經無哂希望,只有等,等佢諗清楚
總有一些事情,讓你在不經意中就看清一些人。

你男定女

一齊左幾耐呀?

年幾

今次撚下佢

仲上嚟叫春 快手啲做埋啲野先

一齊左幾耐呀?

年幾

今次撚下佢

你緊係要撚下佢
其實係相隔幾耐搵返你?

一齊左幾耐呀?

年幾

今次撚下佢

你緊係要撚下佢
其實係相隔幾耐搵返你?

年幾

今次撚下佢

你緊係要撚下佢
其實係相隔幾耐搵返你?

咁其實好似你地咁, 分左手呢半年無去同其他人發展?
定係未放低廢事害人?我兩個月啦,唉、要講都講哂,已經無哂聯絡

今次撚下佢

你緊係要撚下佢
其實係相隔幾耐搵返你?

咁其實好似你地咁, 分左手呢半年無去同其他人發展?
定係未放低廢事害人?我兩個月啦,唉、要講都講哂,已經無哂聯絡

唔想拍拖
好快放下了 對我實在太衰

等人冷靜下先啦

其實分手到而加都兩個月,中間我有比時間大家去沉澱下,其實中間我都有好多假希望俾自己,咁但係同佢傾完電話我地傾左好耐,我真係聽得出佢係心軟,我唔知佢係信我唔過覺得我仲未改到啲壞習慣定點,我有問過佢有冇同其他男仔發展咁佢就都話冇嘅, 我就好直接同佢講話其實我真係等幾耐都得, 臨收線我問咗佢一次,佢話你諗你啦

我果個係Block哂我所有野,後尾又解Block返,點解會傾電話,因為佢想知我對呢件事有咩感覺,有啲咩想講,
我話我打唔出字,好辛苦,幾個月黎都要靠文字去表達自己,佢先肯聽我電話,仲要133先打得通,證明佢都仲未解Block我

老老豆豆俾大家個冷靜期好話係咁chur佢
Btw成件事係點架

有無提及過想一齊返?

啲仆街係咁
明明係佢飛你仲又會屎忽痕揾返你

屌 做完啦 攰撚死
好想訓教啊 屌屌屌
我想學打坐
“永遠不要因為新鮮感,扔掉一直陪伴你的人。”

我好廢
我好廢

廢what
上水先
我好廢

咩事 你唔廢啊

其實唔關你事 係佢問題 你根本控制唔到

屌 做完啦 攰撚死

我都做完 做咗成日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞