[愛一個人別太認真] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
岩岩我Ex飲醉左打過黎 係佢隔離既朋友CUT左線
遲幾日仲要見 點算好

頂硬上
放完AL又要返工,明明放假時都覺得自己好左好多,點知再見返佢,個心又再鬱住咁痛

兩年喇,既然佢都已經冇哂野,可唔可以俾我完全放低佢?

佢一早放低咗你啦 你都要學習去放低 時間會過 你都會向前行架

放AL個一個月,我以為自己終於好返啲,喊少左喇終於。

點知我一返返工呢兩個星期,見到佢,但佢當我係透明咁,但就同其他同事有講有笑。

我冇一晚瞓到覺,夜媽媽係到崩潰大哭,除左尋晚食埋之前睇醫生既安眠藥。

我頂唔順喇
點解夜低個個唔係我?
快快脆脆扮半日工然後放假
終於訓到自然醒
快快脆脆扮半日工然後放假

幾時放啊
放完AL又要返工,明明放假時都覺得自己好左好多,點知再見返佢,個心又再鬱住咁痛

兩年喇,既然佢都已經冇哂野,可唔可以俾我完全放低佢?

佢一早放低咗你啦 你都要學習去放低 時間會過 你都會向前行架

放AL個一個月,我以為自己終於好返啲,喊少左喇終於。

點知我一返返工呢兩個星期,見到佢,但佢當我係透明咁,但就同其他同事有講有笑。

我冇一晚瞓到覺,夜媽媽係到崩潰大哭,除左尋晚食埋之前睇醫生既安眠藥。

我頂唔順喇
點解夜低個個唔係我?

日日都見到係慘啲..慢慢嚟啦 唔好成日留意佢
屌 攰撚死
屌 攰撚死

搞咩咁攰
屌 攰撚死

搞咩咁攰

屌 攰撚死

搞咩咁攰

今日都要返
屌 攰撚死

搞咩咁攰

今日都要返

屌 攰撚死

搞咩咁攰

今日都要返

又唔係上堂 返去印嘢啫
屌 攰撚死

搞咩咁攰

今日都要返

又唔係上堂 返去印嘢啫

早到幾多就早幾多啦 唔想搞到咁遲
執行李
一個月有6個人鍾意我
然後我終於知我鍾意邊個 但係 仲苦惱 哈
一個月有6個人鍾意我

執行李

我啱啱執好晒
一個月有6個人鍾意我

我真係放唔低,早兩日仲同佢傾完電話,大致上都講哂大家既心底話,佢講左最大既問題係佢而加已經唔鍾意我,
我真係好想繼續等落佢,我真係好鍾意佢,係我衰戇鳩激走佢
一個月有6個人鍾意我

有神快拜
我真係放唔低,早兩日仲同佢傾完電話,大致上都講哂大家既心底話,佢講左最大既問題係佢而加已經唔鍾意我,

等人冷靜下先啦

等人冷靜下先啦

其實分手到而加都兩個月,中間我有比時間大家去沉澱下,其實中間我都有好多假希望俾自己,咁但係同佢傾完電話我地傾左好耐,我真係聽得出佢係心軟,我唔知佢係信我唔過覺得我仲未改到啲壞習慣定點,我有問過佢有冇同其他男仔發展咁佢就都話冇嘅, 我就好直接同佢講話其實我真係等幾耐都得, 臨收線我問咗佢一次,佢話你諗你啦
執行李

我啱啱執好晒

返黎未
執行李

我啱啱執好晒

返黎未

返咗啦啱啱執好gip d野
我都想去日本
一個月有6個人鍾意我

嗱 我呢到五張卡片 你慢慢派啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞