[愛一個人別太認真] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
同埋係佢開口講分手嘅因為佢話佢真係頂唔順佢話我啲習慣真係令到佢好難受
痛痛痛 屌佢老尾
痛痛痛 屌佢老尾

不痛不痛
痛痛痛 屌佢老尾

蒲公英上番水第一句就係屌佢老尾
其實拍左拖三年係唔係仲係講感覺呢?
男性角度睇 已經變為感情咁行落去
請問各位絲打

慢慢黎啦 實有一日可以放低

有人話另覓新嘅就可以忘記舊愛,但我覺得治標不治本,到你同新的散左,咪又係會諗返舊果個 ,根本就係借著新的身體去想念舊的

千祈唔好有呢個諗法
都係同新嗰個散咗 你一定會掛住舊嗰個
咁樣只會加劇你對舊嗰個嘅思念 只會覺得新嗰個有啲咩唔及得上佢 同埋放低左先開始對下一個會公平啲

我覺得佢同你做朋友想搵你做水泡
即係佢搵唔到人拍拖就會搵你,同佢分左手兩個月就搵第二個其實佢都唔係好鍾意你姐仲講復合?
其實等唔一定有結果,我都等左三年換來嘅係不讀不回,同埋佢鍾唔鍾意你佢個心有冇你先?你自己好想同佢有將來同你哋冇將來係兩回事!其實分咗手點都會有條刺喺度,以後行嘅路好難行,再加上佢都已經講到明好鍾意翻舊帳,即係你做錯一件事就會俾佢無限咁係咁講,都幾辛苦。。。

首先個角色定位我係男仔黎嘅,其實由分開到而家兩個月斷斷續續左好多次,要做嘅我都真係做晒好多次我都係去放低佢之後佢搵返我有好多朋友好中聽到佢話其實想俾個機會我,每次都我想放於時候佢都會話其實我一直都想比個機會我但係最後都冇比到

佢話想俾機會你你有無去馬
我嗰個連試都唔想再試
上一代啲夫妻點樣維繁十幾廿年 ?

慢慢黎啦 實有一日可以放低

有人話另覓新嘅就可以忘記舊愛,但我覺得治標不治本,到你同新的散左,咪又係會諗返舊果個 ,根本就係借著新的身體去想念舊的

千祈唔好有呢個諗法
都係同新嗰個散咗 你一定會掛住舊嗰個
咁樣只會加劇你對舊嗰個嘅思念 只會覺得新嗰個有啲咩唔及得上佢 同埋放低左先開始對下一個會公平啲

我覺得佢同你做朋友想搵你做水泡
即係佢搵唔到人拍拖就會搵你,同佢分左手兩個月就搵第二個其實佢都唔係好鍾意你姐仲講復合?
其實等唔一定有結果,我都等左三年換來嘅係不讀不回,同埋佢鍾唔鍾意你佢個心有冇你先?你自己好想同佢有將來同你哋冇將來係兩回事!其實分咗手點都會有條刺喺度,以後行嘅路好難行,再加上佢都已經講到明好鍾意翻舊帳,即係你做錯一件事就會俾佢無限咁係咁講,都幾辛苦。。。

首先個角色定位我係男仔黎嘅,其實由分開到而家兩個月斷斷續續左好多次,要做嘅我都真係做晒好多次我都係去放低佢之後佢搵返我有好多朋友好中聽到佢話其實想俾個機會我,每次都我想放於時候佢都會話其實我一直都想比個機會我但係最後都冇比到

佢話想俾機會你你有無去馬
我嗰個連試都唔想再試

今次要走啦,明知佢唔值得,唔好圍繞一個人轉啦,佢飛左mk都唔要你呀

公公有無tg

公公有無tg

佢都講到咁 屌當你係兵
終於放工 竟然對上一個回覆係6個鐘前
痛痛痛 屌佢老尾

蒲公英上番水第一句就係屌佢老尾

喂 你又話放低ielts堆野既
最難過的莫過於
當你遇上一個特別的人
卻明白永遠不可能在一起
或遲或早 你不得不放棄 ​​​ ​​​​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞