水立方開完大再打飛機

345 回覆
19 Like 126 Dislike
我反而覺得按腳妹先係潛力股

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

又有少少過唔到心理關口既最好玩

玩到佢一身係然後比錢佢見佢順返晒

之後佢地如果升做美容師就開始西吊高來賣

新做按腳妹係你比貼士佢要諗

而美容師係一早諗定點湯你

按腳唔係大堂做咩 搞得d咩

大堂打丁,隔離重要坐左個唔識嘅C9

可升級入房嫁

可以,但有人就係鐘意係大堂玩
比錢叫雞都可以曬
屌閪洗錢既咩?

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

可升級入房嫁

上次見到個呀叔起大堂比條女玩j

用毛巾遮住就以為人唔知
比錢叫雞都可以曬
屌閪洗錢既咩?

叫雞快靚正乾手淨腳要邊type 都有

你d打J毒撚識乜春
屌你影張單把撚
雞蟲
比錢叫雞都可以曬
屌閪洗錢既咩?

叫雞快靚正乾手淨腳要邊type 都有

你d打J毒撚識乜春

講緊屌閪呀 叫小啲雞啦雞蟲
叫撚到眼都盲
小欖啲嘢好食啲定係嗰度好啲?

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

可升級入房嫁

上次見到個呀叔起大堂比條女玩j

用毛巾遮住就以為人唔知

好多人專登俾人知,心理滿足掛?
上左環球膠報

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

可升級入房嫁

我做唔出
小欖啲嘢好食啲定係嗰度好啲?

差唔多,小欖d野唔差
比錢叫雞都可以曬
屌閪洗錢既咩?

唔使錢既我都有,有d女太痴身既就斷絕聯絡了。
上次同個fd兩個人去 每人$600左右加埋打丁
但條女真係好正

你而個又玩乜春花式?

笑死
不過成7000銀 真係塊閪皮鑲鑽?

講得岩 on9仔黎 吊那媽仲要show乜尻
樓主坐過監又做IT ,都唔難知你係邊個,成日出叫雞post 唔驚俾身邊人知咩?!

你唔係信啊,傻仔,個時套戲又咁岩上映,佢又咁岩出post,計我話條友係某某宣傳公司做,多過咩it,坐過監

新會然小朋友,由舊登追擊香格里拉IT manager到而家,3年前已經講過晒我既野。

3年前就唔可以唔可以9up架啦咩,我咪又係高登過o黎。大家一樣咁高咁大,新會員新你老母啦高登最多9up,打手,多你一隻唔多啦
樓主坐過監又做IT ,都唔難知你係邊個,成日出叫雞post 唔驚俾身邊人知咩?!

你唔係信啊,傻仔,個時套戲又咁岩上映,佢又咁岩出post,計我話條友係某某宣傳公司做,多過咩it,坐過監

新會然小朋友,由舊登追擊香格里拉IT manager到而家,3年前已經講過晒我既野。

3年前就唔可以唔可以9up架啦咩,我咪又係高登過o黎。大家一樣咁高咁大,新會員新你老母啦高登最多9up,打手,多你一隻唔多啦

唔好鬧交啦

出來一齊叫雞

一個鐘內任你做幾多Q

邊個出精多就大佬

Ok?

人活在底層已經可憐,仲要蠢撚過閪,妳老母生著你真係慘!
堔圳啲骨場就係比你呢啲人整到費哂

貴哂

香港d女就係俾你呢d人整撚到貴曬

個個有個hi就當八達通用

香港d女就係俾你呢d人整撚到貴曬

個個有個hi就當八達通用

駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞