水立方開完大再打飛機

345 回覆
19 Like 126 Dislike
樓主坐過監又做IT ,都唔難知你係邊個,成日出叫雞post 唔驚俾身邊人知咩?!

你唔係信啊,傻仔,個時套戲又咁岩上映,佢又咁岩出post,計我話條友係某某宣傳公司做,多過咩it,坐過監

新會然小朋友,由舊登追擊香格里拉IT manager到而家,3年前已經講過晒我既野。
樓主坐過監又做IT ,都唔難知你係邊個,成日出叫雞post 唔驚俾身邊人知咩?!

你唔係信啊,傻仔,個時套戲又咁岩上映,佢又咁岩出post,計我話條友係某某宣傳公司做,多過咩it,坐過監

幾千銀食個公廁技師 不如驗下智商先

幾錢銀對你黎講係多左d

幾千銀食個公廁技師 不如驗下智商先

銀對你黎講係多左d
有冇邊間鬆腿多靚女

水立方所有女都唔錯的,樣衰既佢直頭唔會請

有冇d幾百落到樓咖

水立方就好似半島酒店咁,你入得去就唔好預會平

就係問你有冇第二度

東方聖泉,打飛機$498,唔使小費,包房間過夜
聖淘沙,打飛機都係$500內,唔使小費,包房間過夜。

呢兩間唔驚比人拉咩
有冇邊間鬆腿多靚女

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

呢兩間唔驚比人拉咩

講真,全部骨場都一定有打飛機,全部公安都有收黑錢,點解會拉?
有冇邊間鬆腿多靚女

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

呢兩間唔驚比人拉咩

講真,全部骨場都一定有打飛機,全部公安都有收黑錢,點解會拉?

拉撚咩全部飛機場 口爆場 係正大街 5光10色咁開 要拉一早拉9哂
有冇邊間鬆腿多靚女

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

呢兩間唔驚比人拉咩

唔會

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

呢兩間唔驚比人拉咩

拉撚咩全部飛機場 口爆場 係正大街 5光10色咁開 要拉一早拉9哂

正確
屌你

大場搞d咁既野
屌你

大場搞d咁既野

根本個個場都有
而家水立方正骨三舊一粒鐘
大廳小費五十,入房又五十?
仲有無其他收費
屌你

大場搞d咁既野

根本個個場都有

鬼唔知咩

係話阿哥你好笑
而家水立方正骨三舊一粒鐘
大廳小費五十,入房又五十?
仲有無其他收費

小費唔知呀,未試過比低過100
屌你

大場搞d咁既野

根本個個場都有

鬼唔知咩

係話阿哥你好笑

哦⋯⋯

呢位巴打要去修下正甲先得
有冇邊間鬆腿多靚女

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

東方園,加洲永泰
其實水立方正正常常上去正骨大約幾錢

300好難出到門口,帶定$1000,然後預備使$600會安全一點

如果2粒鐘身,1粒鐘大堂,小費簽最少
400應該夠做,但技師會黑尻你面
有冇帶套

技師提供定煙盒
其實水立方正正常常上去正骨大約幾錢

300好難出到門口,帶定$1000,然後預備使$600會安全一點

如果2粒鐘身,1粒鐘大堂,小費簽最少
400應該夠做,但技師會黑尻你面

黑啦,反正都係搵佢一次

而家飛機稅咩價
有冇邊間鬆腿多靚女

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

東方園,加洲永泰

加州永泰都好豪華,東方園前晚經過,無去過呢間呀⋯⋯
有冇帶套

技師提供定煙盒

技師提供

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

呢兩間唔驚比人拉咩

盲炳果d咪冇囉
搵個C9大媽摸你條丁,即軟皮蛇啦仲點打

呢位巴打要去修下正甲先得

會唔會係絲打?

有冇d幾百落到樓咖

就係問你有冇第二度

呢兩間唔驚比人拉咩

盲炳果d咪冇囉
搵個C9大媽摸你條丁,即軟皮蛇啦仲點打

聽到鳩都縮
仲有冇玩魔術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞