水立方開完大再打飛機

345 回覆
19 Like 126 Dislike
正骨場 開細 同 開大 分別要幾多錢?
而家水立方正骨三舊一粒鐘
大廳小費五十,入房又五十?
仲有無其他收費

正骨150左右,如果推油加多幾十,另加小費
大堂你唔做就唔洗小費,做就要加多幾十加小費
入房唔洗錢,你揼正骨咪已經係房揼
另外成張單要畀加一

水立方係皇崗同福田都有得買飛,平啲又免加一
最like美容師著得整整齊齊踎低就吹

仲正個唔著

成套黑絲套裝高踭鞋踎低果下已經好撚正

美容師係咪粉紅色衫?

1083 生過仔

鬆晒

大陸興開肚,唔緊要

仲正個唔著

美容師係咪粉紅色衫?

樓主講水立方

我就去另一間

仲正個唔著

美容師係咪粉紅色衫?

樓主講水立方

我就去另一間

去開邊間,有冇靚冧巴介紹

玩spa咪有囉,貴到pk
做最平果種基本收費都688定888
小費你冇5魚條女春袋皮都唔會掂你
屌 打手黎架
就係你班仆街玩到貴哂

土豪場係咁架啦
係動物園d土豪包房食飯唱歌
每人叫4個大堂妹,全部買全鐘陪食陪飲陪唱歌
每人簽2000小費,丁都冇打
土豪差唔多晚晚都係咁玩
買卡就10萬10萬咁買

我朋友係南山個場入左20萬

好多香港MK上到去洗幾舊水當自己大爺
又想溝技師

有個大堂妹同我講有個廿幾歲香港人想溝佢
約佢收工食飯,要叫公司車送佢走的士都唔肯搭
條友話自己人工萬五蚊
俾條女笑尻佢,話技師最差果d都唔止萬五一個月,仲要係人仔
條MK之後收皮冇再出現,條女都delete左佢微信

技師收入係多過好多香港打工仔,但好多香港人仲以為係以前個年代,當自己大爺

宜家收入唔高仲邊個做阿
估唔到連登仔真係咁鐘意玩真人show
去開東方園 但想知邪既話係點玩?
揼骨個陣撩個技師? 定一早上房前已經同d西裝仔講定先?

收費又大約幾多, 請巴打賜教
係支那玩到咁貴。不如學blackberry 巴打用v7 食支那妹

我反而覺得按腳妹先係潛力股

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

又有少少過唔到心理關口既最好玩

玩到佢一身係然後比錢佢見佢順返晒

之後佢地如果升做美容師就開始西吊高來賣

新做按腳妹係你比貼士佢要諗

而美容師係一早諗定點湯你

按腳唔係大堂做咩 搞得d咩
去開東方園 但想知邪既話係點玩?
揼骨個陣撩個技師? 定一早上房前已經同d西裝仔講定先?

收費又大約幾多, 請巴打賜教

東方園做古法空間,299但打丁要加一個鐘99
小費自己同技師傾

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

大堂打丁,隔離重要坐左個唔識嘅C9
真係個個場唔同玩法
試過去東方棕泉同個正骨技師傾開邪骨
佢話只要有正骨技師在場的話可以叫埋個鬆腿妹入房打J
不過成千蚊打個J真係冇乜興趣
係香港叫hg仲抵玩啦 一千蚊有得屌西
滿心期待入到黎,點知得張單俾我地睇

玩spa咪有囉,貴到pk
做最平果種基本收費都688定888
小費你冇5魚條女春袋皮都唔會掂你

滿心期待入到黎,點知得張單俾我地睇

Sorry囉
其實要開大個個場都有得開 邪骨場都可以 睇你功力同財力姐

正場玩邪真係比人當水魚咁禁

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

大堂打丁,隔離重要坐左個唔識嘅C9

可升級入房嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞