水立方開完大再打飛機

345 回覆
19 Like 126 Dislike
堔圳啲骨場就係比你呢啲人整到費哂

香港d女就係俾你呢d人整撚到貴曬

個個有個hi就當八達通用

食唔起就唔好食囉

條女減價就你好唔好?

又或者你夠厚面皮你可以同條女講價
樓主坐過監又做IT ,都唔難知你係邊個,成日出叫雞post 唔驚俾身邊人知咩?!

參考倫敦金仔仔女女,唔高調,唔曬自己幾風光,出手唔闊佬,又點會有“老闆”上門。
樓主坐過監又做IT ,都唔難知你係邊個,成日出叫雞post 唔驚俾身邊人知咩?!

參考倫敦金仔仔女女,唔高調,唔曬自己幾風光,出手唔闊佬,又點會有“老闆”上門。

你講既道理啱,但世事是否真的咁易比你看透

你唔好誤會呀,我無本事看透世情。我只係想讚你識宣傳叻仔。

你唔係信啊,傻仔,個時套戲又咁岩上映,佢又咁岩出post,計我話條友係某某宣傳公司做,多過咩it,坐過監

新會然小朋友,由舊登追擊香格里拉IT manager到而家,3年前已經講過晒我既野。

3年前就唔可以唔可以9up架啦咩,我咪又係高登過o黎。大家一樣咁高咁大,新會員新你老母啦高登最多9up,打手,多你一隻唔多啦

唔好鬧交啦

出來一齊叫雞

一個鐘內任你做幾多Q

邊個出精多就大佬

Ok?

早洩就贏?
巴打介紹下邊間有木桶 未玩過超想試
死監躉 比幾千蚊叫個按腳雞
係你先做得到

係你先做得到

幾千蚊好多錢?

叻仔
https://www.facebook.com/wfcdaily/posts/1511427132256355

有人將你張單擺左上去,加左段師奶WhatsApp
https://www.facebook.com/wfcdaily/posts/1511427132256355

前幾頁有人講左啦⋯⋯⋯
係你先做得到

幾千蚊好多錢?

其實睇人啫,玩得起幾千蚊冇乜所謂
洗唔起就話人係傻仔
去過見識過土豪點洗錢就見怪不怪
大家樂幾十蚊可以食牛扒,酒店成千蚊又係食牛扒

對好多人黎講,幾千蚊只係散紙
唔通佢仲用百五蚊去危險村食快仔咩
對佢地黎講,你偷佢戶口一萬銀佢都會唔知架啦
係你先做得到

幾千蚊好多錢?

其實睇人啫,玩得起幾千蚊冇乜所謂
洗唔起就話人係傻仔
去過見識過土豪點洗錢就見怪不怪
大家樂幾十蚊可以食牛扒,酒店成千蚊又係食牛扒

對好多人黎講,幾千蚊只係散紙
唔通佢仲用百五蚊去危險村食快仔咩
對佢地黎講,你偷佢戶口一萬銀佢都會唔知架啦

我朋友揼骨充值都充20萬,酒吧飲酒一個月都入50萬落張卡度。

對比起佢我只係條死窮鬼,不過我地識於微時所以先做到朋友,如果唔係一般人埋佢身佢都費事理你。
呀,聖淘沙個老細係我朋友個朋友,上次去我朋友請我正骨加邪骨。個場當然無咁豪,地點又唔就腳,但無論正骨及邪骨技師都好落力,唔知係唔係知道我地係佢老細既朋友。
AgentCC 巴打真男人

坐完監都可以撈得掂

唔使理班連登毒撚

佢地只可以讀你d包膠打J

佢打比唔起錢就話人雞蟲

戇鳩

世上邊個有才能既男人唔玩女?

前幾頁有人講左啦⋯⋯⋯

會唔會係公海漂下漂 變咗師奶瘋傳老公叫雞單據 再漂返連登

前幾頁有人講左啦⋯⋯⋯

張飛真係我架

前幾頁有人講左啦⋯⋯⋯

張飛真係我架

我信

前幾頁有人講左啦⋯⋯⋯

張飛真係我架

前幾頁有人講左啦⋯⋯⋯

張飛真係我架

麻煩呢,講句野都要加密,唔好玩

我而家Live緊,去左呢間。

呢間係第一次上黎深圳揼骨既時候黎,有點感情。

地方算乾淨,唔會豪華。

係度有個美容師鍾意過我,但一開始同佢講左無可能一齊,佢同意做SP,就做左半年SP,然後佢搵到好碼頭上左岸。

另一個係采耳師,好靚女,當時19歲,對男人戎心好重,溝左成年先肯同我出街,之後熟左就成日出街玩,但無食過,佢未拍過拖,仲係處女,但而家轉左去惠州度做了。

地方算乾淨,唔會豪華。

係度有個美容師鍾意過我,但一開始同佢講左無可能一齊,佢同意做SP,就做左半年SP,然後佢搵到好碼頭上左岸。

另一個係采耳師,好靚女,當時19歲,對男人戎心好重,溝左成年先肯同我出街,之後熟左就成日出街玩,但無食過,佢未拍過拖,仲係處女,但而家轉左去惠州度做了。

新銀座之前斬死人封左一排

地方算乾淨,唔會豪華。

呢間好舊喇喎

勝在近關口
呢度技師全部都係大媽,只有「土耳其」先係打飛機,個樣叫好小小。

普通正常揼呢度ok,帶女黎佢地都會放心一點,因為都係大媽。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞