水立方開完大再打飛機

345 回覆
19 Like 126 Dislike
2千銀
呢度技師全部都係大媽,只有「土耳其」先係打飛機,個樣叫好小小。

普通正常揼呢度ok,帶女黎佢地都會放心一點,因為都係大媽。

揼完會唔會入危險村行下,或者過斜對面幼幼大廈俾雞頭撩

我而家Live緊,去左呢間。

呢間係第一次上黎深圳揼骨既時候黎,有點感情。

地方算乾淨,唔會豪華。

係度有個美容師鍾意過我,但一開始同佢講左無可能一齊,佢同意做SP,就做左半年SP,然後佢搵到好碼頭上左岸。

另一個係采耳師,好靚女,當時19歲,對男人戎心好重,溝左成年先肯同我出街,之後熟左就成日出街玩,但無食過,佢未拍過拖,仲係處女,但而家轉左去惠州度做了。

新銀座之前斬死人封左一排

我知呀!成個故事係:

有個技師同佢老公離婚,話假結婚再嫁比香港人,等拿到身分證後再離婚,就可以再同返舊老公結婚帶佢去香港。

但點個離左婚後,個女人真係跟左個香港人,飛咗個老公,咁個老公個日就帶埋把刀上黎講數,最後斬死左個老婆。

新銀座清理好後,公安叫佢唔好開門住,但佢第二日就用木板封左繼續開門,激嬲左公安,所以封左佢好似5日定7日。
呢度技師全部都係大媽,只有「土耳其」先係打飛機,個樣叫好小小。

羅湖村無左啦

對面大廈早個排有年輕性工作者,不過係肥妹,$200 1Q ,另一個就好樣一點,但由入門口就閪面閪到比客趕走,仲要全程唔撚望人。

羅湖村無左啦

對面大廈早個排有年輕性工作者,不過係肥妹,$200 1Q ,另一個就好樣一點,但由入門口就閪面閪到比客趕走,仲要全程唔撚望人。

夜d我都過福田
過澳門打令2起個孖都唔洗咁貴

羅湖村無左啦

夜d我都過福田

相認?
係某個fb page 見到你張單 俾人偷圖用?

羅湖村無左啦

夜d我都過福田

相認?

你係羅湖喎
東方園大堂鬆腿 d女一埋黎已經玩jj

邊到
細芬?Ruby姐?
我反而覺得按腳妹先係潛力股

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

又有少少過唔到心理關口既最好玩

玩到佢一身係然後比錢佢見佢順返晒

之後佢地如果升做美容師就開始西吊高來賣

新做按腳妹係你比貼士佢要諗

而美容師係一早諗定點湯你

係咪所有美容師都屌得?
我反而覺得按腳妹先係潛力股

D女新做都係按腳先

好似係,d主任話我知

有時遇到d佢知道有外快

又有少少過唔到心理關口既最好玩

玩到佢一身係然後比錢佢見佢順返晒

之後佢地如果升做美容師就開始西吊高來賣

新做按腳妹係你比貼士佢要諗

而美容師係一早諗定點湯你

係咪所有美容師都屌得?

所有女人都有個價
二千唔得咪5千
五千唔得咪一萬

你試下骨場跌一萬
九成女跪低幫你含

係呀,呢個Post你係第三次講了

邊到

羅湖村及對面對正個座大廈

係大堂訓到而家

我有個怪習慣,係床訓得唔好,訓梳化會好易訓著

師兄揀得落手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞