水立方開完大再打飛機

345 回覆
19 Like 126 Dislike
埋單了,248,新銀座越來越差,唔收香港銀聯卡,話因該個匯率唔好。今次黎懷舊,以後都唔黎了。
埋單了,248,新銀座越來越差,唔收香港銀聯卡,話因該個匯率唔好。今次黎懷舊,以後都唔黎了。

去螞蟻城啦
大堂鬆腿一黎就伸手入去摸丁丁
一路同技師吹水話以前泳池浸死過人
電影巴又鬧鬼,結果泳池同電影巴都收皮
技師會話好撚驚,越驚越用力揸實條丁
鬆腳加鐘,咩腳要咁貴

去螞蟻城啦

我係公眾地方打唔出架
鬆腳加鐘,咩腳要咁貴

第三條腿

咁你睇返我張單搵返個個技師吧

如果只為屌西,我係外面都有相熟既女,400就得
點解唔玩斜骨呢 咁撚識玩
點解唔玩斜骨呢 咁撚識玩

成個Post你睇左幾多?

如果為初戀呢??
巴打條女點嬲你講下得唔得,你又知條女肯開大?

我其實係唔想打咁多字,累

好吧,係大堂按,係咁摸我條巨龍,然後佢問我上唔上房,一聽就知道有野,就跟佢上房,然後一切係房內發生

等我講講流程
其實在大堂揾個唔當眼既位,同部長講要松腿。
佢問你Plan 你揀有字眼 「黃金,至尊,香薰」既松腿服務。一般都係有類既keyword!
之後如果係有下文個技師會如agentcc咁講摸你巨龍。技師會搵藉口同你講入房機腿松得比較到位。到時你就唔好怕羞問清楚。呢個時候就係要講清楚包咩幾錢既競價時段。至於開唔開到大就睇技師
巴打條女點嬲你講下得唔得,你又知條女肯開大?

我其實係唔想打咁多字,累

好吧,係大堂按,係咁摸我條巨龍,然後佢問我上唔上房,一聽就知道有野,就跟佢上房,然後一切係房內發生

等我講講流程
其實在大堂揾個唔當眼既位,同部長講要松腿。
佢問你Plan 你揀有字眼 「黃金,至尊,香薰」既松腿服務。一般都係有類既keyword!
之後如果係有下文個技師會如agentcc咁講摸你巨龍。技師會搵藉口同你講入房機腿松得比較到位。到時你就唔好怕羞問清楚。呢個時候就係要講清楚包咩幾錢既競價時段。至於開唔開到大就睇技師

如果為初戀呢??

咁就要使好多錢
新手想問下樓主 東方園1000內夠唔夠揼邪?

去螞蟻城啦

瑪牙係我第一次去既正骨大場 都成10年前有多
上年去懷念下 已經覺得入面陰沉左好多
按完正骨係房訓訓下發惡夢 懷疑係撞倒野

我無去過東方園

我無去過東方園

而家係動物園,好多港佬賭緊馬
話相浸木桶果d巴打可以參考下價錢
到時自己問虎烏丸有冇木桶

隔離位巴打聽佢同技師講第一次黎動物園
條女撩佢上房打丁
隔離位巴打聽佢同技師講第一次黎動物園
條女撩佢上房打丁

補圖

樓上有圖
我而家都去緊水立方
我而家都去緊水立方

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞