Redditer勁撚醒!稱踢爆Donald Trump麥當勞炒著條係做show

286 回覆
52 Like 242 Dislike
唔講我真係唔知
兩邊一樣做show
Tim扮打獵唔識上彈柒到冇眼睇
https://x.com/larrytaunton/status/1845531288599506954?s=46&t=HwVuoZHm9gEo7qkMvMOr6Q

侵侵依邊起碼歡樂好多

02年侵同麥記拍過廣告
依家玩多次唔出奇
做show唔係問題
最緊要做得靚
https://youtu.be/yr9LwiSayWU?si=Ph5FBxMxardBJv5W
戇鳩鳩
好心佢唔好做塭d 無謂嘢啦
講吓政綱仲好啦
唐超落區米又係做show
就算唔係有稿跟
本身班客可以係果區共和黨地區金主
所以個個支持侵
竟然係咁
唔講我以為佢真係放棄參選走去打工
班人睇抖音睇撚到傻撚咗
係咪得你一個以為佢唔係做show ?
Donald Trump 唔去家族Donald Mac 打工
唔通去kfc 咩
都可以咁講嘅

至少有人響應
至少做場show, 都有現場觀眾肯佢玩先
大監區
Mod team 有五毛
真太監區Real China irl 又啱啱俾人ban
成個site 都俾tankies同tencent 控制住
你好撚醒 踢爆係假做
你女黑鬼一樣可以去kfc 㐰做公關show可借連做都懶
侵好似上過epstein island
正常都知唔係普通落街做老麥啦;重點係,Kamala,你夠唔夠膽跟機先
有冇美國巴喺度
係咪真係記哂所有pronoun同點分佢哋嘅性別
我諗做show係指緊班drive thru都係搵返黎既茄喱啡
間M記關左 正常顧客點會入到嚟
而且無check過 secret service都唔會比你
係人都知trump係做show
上面班奶俄共狗打稻草人打得咁開心做乜
咁緊係做SHOW啦
真係落場炒咩ON9
點會記曬,你咪自己講,當開場白,之後跟人個flow交流下
見客,人地話自己係they,都要照跟
屌, 原來係做show,唔係正式員工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞