Redditer勁撚醒!稱踢爆Donald Trump麥當勞炒著條係做show

286 回覆
52 Like 242 Dislike
無傳媒想報?
唔係做show唔識去見工人地請佢
邊個會覺得係真做?
等於話做雞既比男人x一樣,唔做show點吸票?心靈感應?
又呃人
reddit唔好睇政治嘢喇 藍到黑
做show 咪做show。。我地當今桯上咪一樣

咁近距離唔做媒既話,平民走去買麥當勞近距離手槍爆佢頭啦
唔通為興趣
鬼唔知做show咩
唔通侵會走過去M記interview應徵炸薯條
所以話今時今日仲支持Dem既人
一係蠢撚過隻豬既傻西woke撚
一係就有既得利益/有把柄(上過epstein island之類)
唔係做show,我係佢同事,佢日日好勤力返工,話想升經理
Redditor: 點解老母係女人
好似入面有片影住佢handle drive thru

當然你可以話嗰班drive thru 係媒
Redditor真係唔覺得老母一定係女人㗎
佢地相信性別唔止兩種
on9到震
你咪睇下邊個大支野肯陪你咁玩
連登仔真係覺得佢真做 .........
You to the moon Trump do the rest!
唔通係真係去in 然後真係需要個份人工..?
美國人又唔係支持dictatorship
兩面都應該睇

btw Bryan Cranston係支持賀錦麗
連登仔會點揀
冇出糧紀錄,即係做show 啦唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞