Redditer勁撚醒!稱踢爆Donald Trump麥當勞炒著條係做show

286 回覆
52 Like 242 Dislike
china irl幾好睇
成間餐廳咁多人
真做定唔真做,佢一個人都唔影響運作,但起碼真係有入薯條
唔真做起碼保安易控制,大家都知佢啲無論supporter同hater都係黐線
聽得更多
舉個例啦呀
事實係biden laptop, covid, Musk前嘅twitter
有晒證據證明leftists有操控言論、cancel發表反對意見嘅人
放過佢啦
美佬邊似XG見慣一班人落區手指指 影張相
乜乜乜成功爭取
Are you assuming their genders
唔係做SHOW唔通你想佢成世炒薯條咩
牙侵做開電視係唔同d
有邊個會覺得唔係做show
Donald Trump 竟然係扮返麥當勞Part time
有一日做野個時仲俾高層睇中叫佢拍廣告
https://youtu.be/yr9LwiSayWU?si=gXZPw0YGnpJAZXro
你標題咩叫「著條」
仲弱智過某台d政治盲反
連登仔捕獲+1
Half of the whole fucking country
唔係做show唔通貪佢份糧
屌佢老母初初喺fuckbook、Twitter、YT講武漢肺炎來自中國都要ban
跟著就唔ban但加個Fact Check告示寫住話冇證據顯示肺炎病毒來自任何一個國家

成班左膠至愛共產黨嗰套
嘩 真係唔知 多謝先
有咩可能會真做?政治人物不嬲都係做show架啦
封哂成個場好過因為佢嘅出現影響成個場嘅運作啦
咁緊係做show
唔通真係做麥當當員工?
佢只係講俾人聽佢好鍾意食MCD, KFC
你應該覆佢
唔係覆我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞