Redditer勁撚醒!稱踢爆Donald Trump麥當勞炒著條係做show

286 回覆
52 Like 242 Dislike
其實我係話知佢
未算最好睇引到成班傻閪woke, 左膠出嚟吠,發現佢地自己柒撚晒,呢下先過癮
荷里活班撚屌近幾年奶Democrap愈嚟愈嚴重
唔好話撐共和黨
上屆Chris Pratt唔公開撐拜登都俾網民屌到仆街
除非你係神枱lv又搵夠好似Clint Eastwood咁邊個敢唔撐
Ricky Gervais屌得好應
https://youtu.be/W-mE0KZnzyc?si=Ks-5mNDbNxz32BHl
(最撚憎隻臭雞Meryl Streeps,奶得最大力,除咗識拍戲識條毛,憑咩喺度preaching ,成日騎劫頒獎禮)
咁佢期待,trump send cv 去 interview
一浸戲子味道
不嬲都話愛侵力雙重標準
得罪講句
等過完大選攞返呢個post黎笑
你勁柒
獨醒撚出現
某一啲subreddit page 真心藍到黑,r/politics 睇5分鐘就頭痛

而家popular都俾班喪屍佔據埋
R/pics, R/interestingasfuck 都係笑鳩侵J賀post
全部開洗腦post懷疑係bot幾廿萬karma
Block鳩哂
Reddit只可睇特定興趣sub
少啲人排隊重好
唔講我真係唔知做緊show
冠以為trump trump真係想轉行炸薯條
擺明係做show 㗎喎,仲有寸鳩kamala
我以為佢唔選轉行Tim呃鳩我去買MCD
下屌你老母我以為trump真係去炸薯條
死廢老又呃鳩我
真係以為人做一日店長咩
就算真係做一日店長都係做show啦講到發現新大陸咁有人會覺得佢真係去做M記咩
你想水牙侵送頭?
唔係做show唔通真做咩
咩發現嚟
佢whatsapp話佢想幫對家好撚勤力嘅middle-class老母供斷層樓喎
本來就係為左串鳩賀雞
佢選總統其中一個原因就係要幫 Epstein 受害人, 咁多人到而家都唔知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞