Redditer勁撚醒!稱踢爆Donald Trump麥當勞炒著條係做show

286 回覆
52 Like 243 Dislike
唔係做show果班當佢為興通定去返工
仲有老共狗「河內珍」
佢好多年前解釋咗, 嗰次佢自己㗎飛機要整, 所以先搭 Epstein 架機.

呢啲舊聞, 真係講到悶.

有興趣自己睇個 flight logs

https://ia801606.us.archive.org/30/items/epstein-flight-logs-unredacted_202304/EPSTEIN%20FLIGHT%20LOGS%20UNREDACTED.pdf
好,我上去Reddit 踢爆太陽從東邊升起先

啲傻佬傻婆,好似發現新大陸咁,恭喜哂囉。正常智商諗吓咩日子,一望幅圖就知佢做緊騷啦
前排睇片有記者問佢呢單野
本身講甘乃迪嘅報告佢在任個陣好想解封
但俾所有人包括龐貝奧等人勸阻
佢話再上任會再要求解封, 之後記者就問epstein個單呢
佢都話完全可以解封所有相關檔案

epstein個陣用好多手段邀請人坐佢飛機
藉此要脅d人幫佢擴大影響力
左膠話佢pedo同Epstein一齊玩幼幼喎
Source: 10000upvotes from Redditors
咁唔好拉埋我落水🙏🏻
Go back to reddit
唔通係全職?
@glegoo7345
2 months ago
MAKE BURGER 1$ AGAIN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞