[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (85)

633 回覆
4 Like 1 Dislike
列支好粗
硬橋硬馬
真係無咩必要講到列支好撚勁
陳七最後一代
召入Muoka屈哂
佢之後都冇人有機會長期踢中鋒啦 全部都係俾外援
總之班華教一定唔會拎嚟打柱躉
「咁高梗係拎嚟打清道夫,學屆都屈晒機,掂呀
咁公平啲講7哥個時都有外援既
用食飯時倍速睇完,打法方面,我冇識波牌,唔講啦,坊間多高手,睇戰術分析咪睇我啦,但比數上係合理嘅,香港隊對柬埔寨幾次,最爽算係呢次。

西教練嘅考牌四部曲,第二關叫過咗,第三同四關,對手會比較強,不過我認為不敗係基本要求,球迷關注西sir為港隊帶來什麼打法風格外,都希望贏到波嘛!

雖然話國際友誼賽係測試嘅好機會,不過足球世界,應該冇球員,教練及球迷想隊波輸。

至於一啲喺網上面對香港隊作出嘲諷嘅,一律屌佢老母臭閪,見到啲黑色紫荊花頭像喺度笑鳩香港揾魚腩刷數,真係覺得好諷刺,係咪輸到九彩,又唔敢講任何嘢,所以閪冧,揾啲唔會踩界嘅嘢去發洩?

好撚鍾意香港?好撚鍾意踩香港。

#港波
禾果教禾達孭位.mp4
嗰陣仲興雙箭頭,咪多啲機會
去到踢433嗰陣其實佢都有時踢邊
所以西木有心無意地都係幫球員吸火
列支個場有d球員都唔係發揮得好
未來藍翼軍團🇹🇼成人國家隊加入🇹🇼🇭🇹班吉跟🇹🇼🇯🇵山崎直之看能不能更強瞜
中場前場都補強了後衛也補強但還需要再更好,還有兩名前鋒會歸化🇹🇼🇧🇷國家隊慢慢中共化香港🇭🇰化?

會待滿五年喜愛上台灣的生活謝謝你們愛台灣 ,希望藉由這兩位頂級前鋒球員來活化國家隊整體前中場連結🔗。

前場不能只🈶安以恩跟班吉他們會累死⋯⋯
還需要這兩位強力巴西🇧🇷外援不透露太多到時候大家就知道了。

關香港咩事
我屌
同埋睇得出球員都相信西活戰術
你見祖連奴同Everton都肯回防就知
華人中鋒最後希望朱偉鈞
陳晚一完場已經有消息人士話佢去緊搭飛機啦
見到啲黑色紫荊花頭像喺度笑鳩香港揾魚腩刷數,真係覺得好諷刺,係咪輸到九彩,又唔敢講任何嘢,所以閪冧,揾啲唔會踩界嘅嘢去發洩?

好撚鍾意香港?好撚鍾意踩香港。

十三哥,好!
咁佢係咪星期六又返黎
咁樣飛黎飛去
佢都幾有米
一個月都至少洗兩皮
其實合約冇要求話要留係香港架咩
想知條女咩樣
鍾情到咁
右中堅用狳/Tim Chow 好過
stones
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞