iPhone 16/plus/pro/pro max手機殼&mon 貼討論區(5)

959 回覆
1 Like 2 Dislike
請教下究極即係咩?
唔好意思打漏後面兩隻字 以為睇到究極會get到

究極防禦

可以自己上網search下
一有3D熱彎個倉就會好大舊同埋要用壓力推
我見閃魔0.33 3D熱彎都係咁
佢D定位孔要穿3個, 穿得黎已經入緊塵

鐵兔已經退款, 冇好似特好拉咁煩
都係不死心, 今次再訂 柏奈儿 3D热弯蚀刻膜0.15
你痴完話OK我就信你去馬,之前電視個到已經無買錯
退全款?需唔需要退貨?
其實張貼成本好低, 現在唔理, 貼衰左即刻申請退錢
唔需要退貨
即係閃魔都有熱彎?
佢個倉既QC會唔會好d
等你巴膠
做咩唔試閃魔先好似可靠少少
柏奈兒睇comment圖有d見到gap
不過可能唔係熱彎款
呢張閃魔新出既?
閃魔0.33厚
冇興趣
我見閃魔個倉同鐵兔9成似, 怕死
0.33唔想試
一部iPhone 16搞到連芒貼都要玩厚度,幾時出0.01
咪同hoda 3D 熱灣個倉一樣 不如買hoda 一次搞掂

【淘宝】退货运费险 http://e.tb.cn/h.gv02GR22JJKoEap?tk=cMwh3PhflyE HU0025 「hoda好贴3D热弯太空舱高清iPhone16/Plus/Pro/ProMax大视窗钢化膜手机膜适用于苹果」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
其實全部牌子都係OEM
加個牌子就貴十倍, 3d熱彎0.1x 1688貴極都係$20
可能有幸存者偏差 我貼果張特好拉無觸控問題
我個張都冇觸控問題,但已經花左,摸落有feel 個隻
round2
繼上次閃魔炒粉之後又淘左兩張特好拉
岩岩開波跟足哂step 清到乾乾淨淨mon面乜都無痴完之後都可以有幾撻水泡 仲有張都唔知貼唔貼多次好
不過特好拉有樣好 個無塵倉已經固定好張mon貼唔會貼歪
搵隻音GAME試下
已經花左?? 咩版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞