iPhone 16/plus/pro/pro max手機殼&mon 貼討論區(5)

959 回覆
1 Like 2 Dislike
再等多兩日
出貨未?
出咗啦,搵咗customer service先有fast delivery

但都係28 Oct
係咪SF送? 如果係一般都會比預計提早
不過冇咁快update到
係, 三合一都要加風扇幫助散熱先行到15w, 尿袋用magsafe實熱到彈alert
唔痴
我都係
ECMS

呢款好似最完美?
有冇人試過?
唔好亂咁拎完美出嚟講
好似
冇得咁睇,除非黐落自己部機度,淘寶啲評論係假撚到一眼睇得出,不過想睇吓有冇特好拉嘅巴打打字問題改善左好多?
所以睇下有冇人試下
我都係

屌佢老母
你冇睇商品說明?
佢下面寫 高手膜 適合貼膜經驗豐富的小伙子入手
自問唔係高手 都係買返無塵倉算啦
1張1舊水 冇無塵倉都幾易fail 嘗試嘅成本太高
我鐵兔用緊第二日,良好
我係第一頁分享鐵兔果位,用左差唔多一個星期,打字覺得無問題,都會繼續推薦。

但我之後再買左set 幫屋企人貼,點知兩張都fail, 一張入塵一張歪晒
直接同客服講,佢叫我買多set 直運香港,之後搞退款,變相free 多set. 態度好過特好拉一萬倍

之後又多手買咗老爆科技,仆街超難貼,入咗塵救唔到,都係買返啲無塵倉嘅算。不過就咁試用唔覺有斷點咗陣,又無聽筒cover, 應該有啲巴打鍾意?

最後想問問有無AR 3D 熱彎既推薦?想試下室外係問好幫忙。謝!
我都係買左一張等到
好驚gg
我頭兩張貼自己同老婆部機係成功既,係之後再買左set 幫屋企人貼就fail其實第一張係成功對位,但有一點塵,救唔到直接放棄貼第二張。點知第二張褪咗位,低左勁多,最後都放棄,等佢寄set 新既黎。自己覺得唔算難既,照計應該無做少step, 因為我都起碼成功兩次,祝大家一take pass貼好
佢呢隻係拖膠加貼mon貼同時做,理論係少啲塵,佢個位放機其實係好fit嘅,mon貼個固定都準,最後果次我都唔太理解點解會褪咗位。
用左一日鐵兔
感覺良好
打字 mon觸控無問題
用po 頭個測試有無遮 係上邊兩角有極輕微遮左dd
第一次用佢個除塵倉 覺得唔算易 但亦唔難用
起碼貼得正
不過我自己本身多油定乜 手指膜印好似都幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞