iPhone 16/plus/pro/pro max手機殼&mon 貼討論區(5)

962 回覆
1 Like 2 Dislike
咁又唔係…..
有一張浮邊 其餘幾張 有推唔走嘅泡泡 但入面又無塵

最後依家用HODA 熱彎
上兩個po果陣已經跟左呢到巴打鐵兔0.16mm熱彎
So far 用左個幾兩個禮拜 冇觸控問題
但遮邊情況都係有 上同左各有少少

但已經好過我一開始中伏果張鐵布衫熱彎 又遮又touch唔到

16pm
想問大家有冇痴鏡頭貼
其實應該唔關 mon 貼事,應該係每塊玻璃都有公差,咁啱佢嗰部機衰啲
Hoda AR高清+Hybrid T 無事
Imos
我張鐵布衫無問題好順
琴晚amazon收咗錢,但係仲未有status update
係, 不過我轉左咁
Arriving October 21 - October 22
濕度高嘅地方少塵 例如廁所
Wtf
咁我真係冇後悔買咗個官膠用住先
點Mon貼都係太多鑊氣,都係暫時貼返2.5d 算
以往貼開藍寶石mon貼
但今年暫時好似imos hoda藍寶石都有少少遮邊
唔知仲有冇咩其他選擇?
特好拉退左款
第2次貼鐵兔
今次有左經驗, 一TAKE OK, 0塵0氣泡
15PM
14PM上16PM, 之前睇類似既POST都係睇實物機殼圖多
估唔到16既POST,9成都係講MON貼
藍猩,benks有冇人試
鐵兔唔係唔好,但都係會有遮
當用住先
鐵兔點樣遮 佢唔係全透明無黑邊咩
ching你係邊張
我用佢個熱彎第4代 貼左兩次用晒兩張都係斷到pk
同佢客服講完又補多張俾我 但我用緊鐵兔了
見佢淘寶鋪頭都有人講緊會斷
15 PRO MAX
鐵兔4邊冇遮
基本上全覆蓋, 望落似冇貼
一樣好滑
不過15 PRO MAX唔遮係好正常, 就算用2.5D都係右邊遮好少好少, 其實15PM可以用普通2.5D
原本都用左普通2.5D成年, 係前排有黎睇到特好拉3D熱彎好似好正先入坑
16 Pro Hybrid T 到咗香港分揀中心

唔知夾唔夾我張Hoda 2.5D 呢
美馬獨家新款有Camera Control Button Cover有貨
Spigen Tough Armor T (Ai) MagFit
原來加馬都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞