【動畫】BLEACH 千年血戰篇 [12] 聚於此地的眾人、以刀劍兵戎相見

402 回覆
17 Like 2 Dislike
又補咗咁多野

但仲未打親衛隊
下集浮竹有冇加戲?
feel到個結尾應該唔同漫畫
有,但應該只會加一小段
睇完今集如果用瞳黎比喻力量一護真係超級大混種黎
靈王冇虛力量所以四瞳 友哈冇死神同虛力量所以三瞳
難怪一護係五瞳
迪士尼睇左第三季第一隻

好睇但唔明雨龍點反cap

仲有和尚話靈王死左三界都滅亡

如果真既話咁滅卻師都會全死啦
唔知係咪和尚又昆一護

因為最尾靈王就比友哈插死左

同埋零番隊佢哋自己講到一出手就震動三界所以要封印自己

但結果招萬解就比個人類雨龍破左

希望快啲睇到死神對親衛隊
浮竹

你有睇漫畫既話就會知雨龍個性能力
聖文字 - D “Deaf” 發動
久保真係好撚憎假面軍勢班友(唔計小鉢)
平子已經算好 起碼補個小說先有嘅卍解俾佢 可惜都係無乜作為
嗰個羅武薄影到卍解又無 又留喺現世無返去做隊長
久保會唔會幫六刃開二階
幫班破面挽回一下面子
千年血戰啲戰鬥都係joke黎 啲規則系能力對啱人剋對方就贏
死神對親衛隊如果是旦一pair換對手死神方都輸硬 全部都係規則食住對方
希望動畫可以將個過程畫得好睇啲
雨龍既能力因為照漫畫要到part4先知道,所以呢一段暫時避談
今集友哈都講左話會破壞完三界之後打算創造新世界,點做既野就要等久保自圓其說啦
劇情需要啫 呢啲無得拗
據官方小說《Can't Fear Your Own World》表明,零番隊員全體的靈脈與其離殿已經幾乎是融合的狀態,因此只要離殿不徹底毀滅就能通過被呼喚名子而恢復到能夠走路的程度。

無用的 無時間毀滅零番離殿
致死量同手手果兩戰都設計得幾正喎
係另外兩位,over左…外掛到收唔到科
因為唔係規則系,純粹無撚敵,大有改收尾既空間
我個人覺得改成
殺得死唔洗等聖別既話,就已經體面左
店長同涅換對手都未必會輸 呢兩條友
平時冇乜追開動漫 想問吓邊個網會最快更新有中字?
友哈未開眼被一護打爆 算係俾足面
俾開眼友哈打爆至少合理過俾D打
隻雀真係好撚誇張

但個陣睇得好開心

好期待動畫會變成點
啲冇規則系能力嘅角色勁到點都係碌柒好似一護劍八咁
本身死神故事個取態係靈壓>能力
但到千年血戰篇啲規則系能力係無解 只能夠用規則贏規則
改成3個隊長合力打爆M個徽章
算合理
但個構圖差啲笑出嚟,眾人一齊圍觀地氈
要殺得死啦,
劍八個萬解做唔到野既話,理解唔到點解要大戰前犧牲花姐,減少一個勁既戰力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞