【動畫】BLEACH 千年血戰篇 [12] 聚於此地的眾人、以刀劍兵戎相見

402 回覆
17 Like 2 Dislike
Shit, 真係講中咗
今集話冇咩表現,29集即刻加返俾佢哋
分分鐘岩鷲有可能炸斷友哈手手腳腳
死神同巨人啲加戲都高汁
真係有種畫龍點睛feel
神秘嘅蒙面男終於上線
真咩, 啱啱睇完, 千手丸柒到喊wor, 高高在上嘅語氣寸石田, 點知下一秒俾自己嘅萬解綁住, 再俾石田一箭射死,跟住啲近衛隊全部零傷行番出嚟
你睇吓漫畫 仲柒
本身諗住完哂先睇
點知加咁多嘢就想睇返
當初漫畫解釋得好啲咪好囉
平子本身就係相反
始解打Boss卍解清兵仔
漫畫 604話
刀神俾X貫穿咗後,麒麟寺同桐生出嚟幫手
跟住就一段時間都冇登場

直到611話先再登場,已經連同和尚共5條友一齊game over,果四條友嘅死法仲要唔知係點
加到咁,咁樣既浦原叫班隊長黎做野,
阻住劍八走
場戲去左邊,呢段應該要係靈王已死震撼到下面之前嫁喎,下集都唔補直接就比
浮竹開手手
親衛隊零傷因為友哈做嘢,開眼嗰陣都特登影佢哋發光
同埋輸俾石田屈機聖文字都算合理啦
久保冇諗過唔係個個讀者都係死神王咁識欣賞
而家已經係久保自己加
之前畫週刊真係出唔切貨

講加得多野
舊死神動畫仲加得多啦 仲要劇情無久保參與真原創
3刃比藍染斬之前加成個background story
69始解都加到打左成集
巴哈動畫瘋
劍八果段應該直接cut咗
研究室果邊做到嘗試開門
要等到後面柯完尿先會再出返嚟
上集都無講要集靈壓開門,三界就開始崩,感覺呢段唔cut得,唔通調位去浮竹後邊先黎話趕住要開門上去
劍八唔去廁所唔搵八千流,改成咁啱醒返d人已經走晒走剩涅?
加料打鬥 都係回合制

護:結束了 優哈巴哈
優:啱啱同你打一直冇開眼

冇上季 單刀加料打優哈 精彩 呢集有小小平淡

動畫 夾硬要優哈 擠返一護上去 ,幫靈王開刀
都係漫畫節奏合理啲 ,直接黎料
最後果Part動畫算合理,漫畫剩係話「一護體內滅卻師的血絕對無法容許靈王的存在」就鳩揈揈斬落去。仲要冇解釋點解唔由友哈親自郁手,明明已經插咗一刀
似係
佢打完V瞓地到隊長們喺研究室集合
個間隔其實得1-2個鐘左右
半日都冇

即使浮竹技術好過勇音,傷到咁冇可能短時間內起到身
文戲冇問題

只係已經打飛咁遠 ,都要送返一護上去 就小小搞笑

真係好親戚 ,多次唔殺一護
連一刻都沒有為oo的死亡哀悼,立刻趕到戰場的是
第2集 我都係今日先睇

唔知點解 冇之前個幾季咁期待

連登呢邊 死神post 都靜左好多,呢邊靜冇問題

世界各地 收視好就ok了
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞