【動畫】BLEACH 千年血戰篇 [12] 聚於此地的眾人、以刀劍兵戎相見

402 回覆
17 Like 2 Dislike
我可以同你講
你一定會睇到呼吸唔到
好撚正
不過一護仍然係俾人屌打
以前睇漫畫都覺得話崩玉收埋係露琪亞靈魂入邊怪怪地

究竟係幾時收埋係到而佢本人又唔知?

後邊睇完死神王解釋又好合理
睇完第一集

上季都估到 石田會用能力破 ,

但估唔到劇情咁誇張 單殺 零番隊隊長

搞到 震撼3界既卍解 完全是笑料
又講得出 和尚對白 ,但最終戰又俾 鏡花水月幹擾
打護衛隊真係千年血戰既高潮
之後果d輕鬆埋尾已滿足
就算得設定都好 好想睇埋零番隊其他人卍解
佢最後唔係以為自己仲發緊夢
輸未訓醒咩
雨果fake左友哈 等佢以為比一護劈死呢個未來係夢境 所以無用全知全能去改變呢個未來
但係唔影響佢實戰中左鏡花水月當左藍染係一護
而果枝銀箭收唔收到全知全能皮都好值得討論
鏡花水月都話可以揸住把刀去破
全知全能真係好撚bug
田口監督單獨繪製分鏡既集數
Part 1 第1集,第2集,第6集,第13集
Part 2 冇
『Jump次世代戰鬥漫畫賞』審查員之一為久保帶人
受賞者的作品如未來在週刊少年Jump連載,並出版單行本
可揀其中一位審查員老師為佢撰寫書腰(深感人心之類)

受賞作保證可獲得喺週刊少年Jump(電子版)上揭載
入選作更可在週刊少年Jump(紙版)或增刊上揭

血戰篇 係直頭 刀都冇埋 ,區域咁用鏡花月水

太撚bug
嚇到成班隊長雞飛狗走
結果
友哈搞咁多野咁勁都是比和尚當傻仔
而佢又真係傻仔
想幾時開就幾時開
解放語都唔使,bug到仆街
想睇佢完全詠唱黑棺,冇張凳狀態下會幾大力
根本啲劇情點改都係屎
久保仲停留喺回合制
魯智深吹到幾勁幾勁
又唱歌跳舞上buff
結果一下秒
28集 部份畫面leak(Part 3 第1個作畫回)
Staff既原畫搵咗畫火影班大佬
第27集 原畫、背景、人物設定

我睇完呢篇野先知原來B有份幫手
打完呢集就成季瞓地啦喎,緊係打半集先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞