【動畫】BLEACH 千年血戰篇 [12] 聚於此地的眾人、以刀劍兵戎相見

402 回覆
17 Like 2 Dislike
仲有B比佢睇到個夢

點解要咁做就暫時未知
但係千年前唔夠死神打呢度好似解左
本來有雙瞳 比和尚封印咗在生時期都唔用得
之後比山爺斬死
到依家999年先回復返力量
咁睇可能果陣比山爺殺係plan好咗都唔定
其實好撚過分
要零番隊慘敗
好心俾佢哋打鼻毛佬啦
個堆親衛隊就算勁都無理由可以毫髮無損咁收佢哋皮,後面d隊長仲點打
呢啲搞笑角先命硬
唔使同佢擔心
因為佢自己殺唔到,咁一定要護送佢上去啦
你咪當佢之前只係同佢玩下囉
特登要一護去殺靈王 動畫都講得好清楚
咁多年後睇番動畫都係覺得麻麻
雨龍一下反殺千手丸
友哈巴哈一句全知全能又贏
好似小學雞技能咁 有咁屈得咁屈
《BLEACH 死神》電視動畫20週年 預告
https://youtu.be/Qvtkjdr0UEo?si=FiScrZJl6siGxB0-
出哂名係回合制
打交無智取成份 純粹屈能力
開播前有d期待
以前唔知零番隊點輸 以為有得講吓
淨係記得友哈巴哈可以係未來整斷一護把刀
(唔知有無記錯)

雨龍喺 讀者心目中應該都唔算好勁, 我覺得佢未去到隊長級數, 依家單挑贏左零番隊隊長真係有啲怪怪地, 只能講友哈俾左啲屈機力量佢。 零番隊當年真係死得太柒, 依家點都兜唔翻, 千手丸話佢哋零番隊力量太勁, 要死3件先可以解封印, 但死左3件之後都唔覺佢勁, 招萬解仲要畫到咁慢咁長, 但又睇唔到有咩殺傷力。 和尚嗰下就好有霸氣, 但未出完就俾友哈打到得番個頭
睇完第二集

想講係泰虎駛唔駛食花生到咁極致

一護想插死靈王佢都唔幫手阻止連大叫都冇

友哈話靈王係佢老豆
即係滅卻師都係靈王創造
駛唔駛又由小說至晒過去定動畫會解話

仲有想起死神要殺盡滅卻師理由

假設真係滅盡
咁係咪就永久達致死神聲稱既平衡
當比左個暇想空間,如果唔係雨龍開聖文字,佢已經一個萬解屈左4件
雨龍開頭係幾勁
秒四席 完聖體打爆涅(要知道契仔涅戰績上剩係輸過比佢
好可惜虛圈同完現術篇直接變路人
亂裝天傀應該唔係完聖體黎
第28集 原畫、人物設定

兩樣都有用到
咁點解和尚唔封多次
諗諗下
加左呢段fight俾一護
點解唔夠打唔卍解
用黎封佢雙瞳嘅就係靈王左手 用左出去就唔可以再用
左手仲比友哈變左做親衛隊C
靈王仲有 肝脾肺腎
有咁多內臟 點解唔用哂佢

諗起當年睇漫畫
唔知咩事 剩係知俾人斬左件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞