覺唔覺得歐陽震華陶大宇嗰班男主角真係好趕客

287 回覆
133 Like 219 Dislike
貪佢似荷馬simpson
觀眾緣
而家tvb幾多靚仔都未必有咁多fans
王喜個樣夠貼地
現實做廚房佬消防員好多都係呢啲款
佢個樣都係其次
最慘連啲戲都唔掂
正想講早幾年跨世代連登勁多人吹捧熱到核爆
垃圾嚟,就係拍得太垃圾被肥師奶搶晒風頭
淘大宇刑偵個look 宜家2024睇都幾型
Tvb 傳統黎,唔通劉青雲/萬子又好靚仔就算係周星星都係普通樣,以前係sell老實正氣look
但事實證明方中信同林保怡都多劇/戲拍過侯賽因(唔好同我講愛回家)

根本演戲就唔需要太靚仔,演技同觀眾緣更加重要
而家tvb 啲8、9點半檔期都係咁,kam 到呢
吓 連登勁捧喎
而家再睇嘅話好kick

望住班廿鳩幾歲嘅扮中學生,啲老師又要整條感情線

其實講真陶大宇都算靚仔
依家係咁㗎啦,以前嘅屎都捧上神枱,好似美味天王被人屌弱智胡鬧,依度都上神枱㗎啦
依個世界公平咩
又唔見樓主去演
皇庭第一第二輯係好睇好受歡迎,之後慢慢都冇乜點追,啲感情戲開始多勁煩,最多睇嗰四條友嘅吹水戲,師奶有睇嘅
美咪天王事實係弱智
中間十幾集完全唔關煮野食事
但係果個年代依舊會紅

以前屋企冇咩娛樂
趕咩客,果陣仲係TVB全盛時期,佢兩個出名係師奶殺手喎,唔靚仔但係有觀眾緣,小朋友都鐘意睇佢哋
係而家kpop年代主流文化先俾人洗腦到靚仔靚女=好 因為個個kpop明星都整到咁樣

不嬲做明星最重要係特質 一種令人一睇就有深刻印象既特質 就算個樣好普通但就係普通到代表到一種特質佢都可以做明星
被人屌到仆街,仲想抄難兄出碟結果滯銷,係依家啲細路先話受歡迎
以前啲記者好大權㗎,要俾面㗎,得罪佢或者睇你唔順眼,就寫臭你,點都搵到嘢寫衰你,仲要句句入骨

似依家嗰啲咩,狗屎垃圾都捧一餐又冇嘢睇
咪玩啦 依家d細路鬼知咩野係美咪天王
男人心一字馬好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞