【十月新番】嘆息的亡靈想隱退 ~最弱獵人的最強隊伍育成術~

276 回覆
12 Like 8 Dislike
唔算鳩行,提諾選個走佬位係最合理選擇來
好撚正
你講master掛喺心口支嘢?
其實係佢同伴做嘅試作史萊姆
但嚟之前已經唔小心放走咗
啲幻影係驚咗入面殘留嘅氣味先會退後
之後master打開發現入面乜都冇 先叫人撤退
師傅唔喺到先夠膽咁嗲
絕對領域
佢自知自己冇才能,最初係想靠寶具
但到最後就變左病態性收藏,搞到佢已經欠左希特莉10位數字既錢(鍊金術師隊友,順帶一提,只要master願意以身相許條債就可以無數)

寶具有威力當然有,不過武器類既最後都係靠個人實力,佢當然有其他大範圍攻擊用既寶具,但目前已知既個件寶具係非殺傷性廣域壓制魔法

唔好睇得佢簡單,雖然使用寶具上既才能佢都冇,但因為玩得夠多所以比一般人精通,就好似今集用既結界戒指,一般人要戴係手上兼受到致命傷先自動發動到手,但master玩到可以就算袋係褲袋都可以由自己意志發動,射光彈既戒指都係,玩得夠精先做到同時發動(但呢類玩法太超常識,外人眼中就係匪夷所思既強大)
H漫題材有了
蒂諾對肉髀拍得住萊莎
master用10隻手指戴17隻戒指作為裝備撚其實都算勁嘅高級裝備撚
咁早講出黎做乜
link?
珍,同蝙蝠俠一樣都係寶具大師
邊有咁快就有
仲要睇下套嘢hit唔hit落下
過多一排上P網/N站/紳士搵下,暫時嚟講應該都係AI圖居多
嘆息亡靈D member 以家去咗邊係唔係無交代過?
就黎會出場
下集會出一個
下一章又出一個,今季只出兩個,除非有第二季,唔係應該唔會見到所有人集合(唔計改劇情)
睇op見到温泉旅行受害者,咁應該會見到五個青梅,放浪連 op 都無見人就唔駛諗了
受害者佢地拍賣會就出左場
按四集一章去推算,剛好做完拍賣會
溫泉個邊篇幅大,要做埋可能要刪減好多
(不過第二、三章的確係適合減戲份)
呢套節奏好似好慢
應該12集做三卷 不過呢套前面係慢熱 越後越好睇
P站好多蒂諾既R18 AI圖

但已經決定出figure?
https://x.com/kotobukiyas/status/1837106993687056433?s=46&t=f2JrN7D52VsUuh4vqHw8Cg
又幾好睇
AI圖睇落去俾人一種好假嘅感覺,好冇「靈魂」
想其他R18畫家H圖多啲
你小心d係動物台講好啦 陣間又俾人話你井底之蛙落後俾AI取代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞