國泰椅背風波專訪|事主提三大訴求促再道歉, 已向中國民航局投訴

517 回覆
29 Like 339 Dislike
應該blacklist埋條女 因為條女太大支野 國泰俾唔到好嘅service 佢
銀行都有權force close ac唔做你生意 國泰都應該可以
有爭議有不滿就大家以後唔好有關聯 咁就最好
國泰今次再跪香港人就罷搭
希望國泰可以收皮
係呀,mark低條友唔好比機會佢發圍
黃絲一早口講罷搭
搞愈大愈好我就係要喱啲
明明好多兒登仔支持佢
分分鐘啦
唔係點解咁入戲

同埋上次地氈事件
我都覺得係咁樣
邊有人會無端端係飛機上面錄音
仲要咁啱錄到晒
坐過飛機都知 機艙入面胡胡聲
空姐做野嘅地方同座位都有啲距離
除非佢係班空姐隔離錄音架姐
唔係嘅話 坐係座位都幾難錄到啲對話

如果係大陸人 國泰都可能未必black list
計我話應該免費包機
點埃後都得

唔好屈我好喎,老實講撐得大陸臭雞嘅都係XG最窮嘅賤種低層,成班藍狗成撚日返支那食屎玩嘅垃圾。
攞奧運金牌先係得一年免費,佢有咩資格一世任搭
多得班「頭腦清晰」嘅香港人,宜家俾人恰到上心口lu胃口只會愈嚟愈大,愈嚟愈大咬。賣帳俾個唔知醜+無賴嘅人,後果自負

一個普通人都com撚到咁大單,upgrade 到PEY再私下道歉都唔滿意。繼續槍口對內啦
所以人地咪call 齊所有媒體囉
多左啦
國航局真9餘
做得kol(劣質)都係長期開住相機拍拍拍架啦
CX衰就衰在,開頭大陸女人要求調位但被拒絕話無位俾佢調,到情況越演越烈,啲人起晒哄,空姐先話有Business位畀佢調

依家個大陸妹就捉住呢樣嚟講
的確兩件事都係好罕有嘅事(係講竟可劇情發展到咁)……當然有機會發生,但機會率真係唔高啦。
夠疆就禁埋呢個大陸女人 乘搭
你上小紅書之類望望,你就會發現中國人係交通工具嘈交好日常,巴士有﹑高鐵有,幾大件事咪現場工作人員調停,幾時見過會要求國家鐵路局道歉,人地so 你都有味啦,不過你今鑊碰瓷碰著個財大氣弱的財主,唔揸返幾張頭等就笨7
恭喜你成為真正嘅大陸妹
屌你老母死臭雞,件事又唔係國泰搞出嚟關國泰撚事
想一世免費坐頭等商務咪直接講囉
張宇欣解釋左啦,商務位要一定程序,佢能力範圍外架
希望上訪北京
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞