國泰椅背風波專訪|事主提三大訴求促再道歉, 已向中國民航局投訴

517 回覆
29 Like 339 Dislike
根本當時既空姐就太soft啦屌
之前兩單嘢9秒9道歉 以為自己應變迅速
跟住個某個傻閪Pokemon唔關佢事又走出嚟講兩句 又覺得自己緊貼民情
終於演變成而家咁 班大陸人知道你好恰 仲唔起勢咁r著數
咁撚多航空公司都冇事。係你國泰不停比大陸人搞事 自己諗吓點解啦
屌,on9 支那人,貪撚到呢
支那人最撚叻扮受害者
然後一堆蠢閪不斷附和個支那人去突顯香港人係非常理性中立
呢個先正確,你廢佬嘈全程,我理得你有無受委屈,你嘈到我就你唔啱
再R嘢就做多咗喇,cx睬你都傻,最多加強培訓搞惦,道歉無所謂要幾次都得。個撚個咁R法,以後啲貴位唔使賣,留返送俾人。
大陸閪有風駛盡艃
真心話,我係個空中服務員都唔知點搞,好言相勸唔聽,唔通搞大件事影響航班咩,定凡有人嘈都換頭等先?我同情佢地
ban 埋呢條女啦
拎披肩果又係,次次可以驚動到國家層面。 其他機構都冇咁癲。
如果嘈到影響航班運作 再三警告都無改善
就應該折返 我諗結局唔會係咁
衰在當初包容左
fb同連登勁多蠢閪撐個大陸妹
嘈個咬就回航,你應該好快唔駛做,個損失多個換頭等
有傳言話國泰高層同個大陸女人加埋二老拍片呃流量摶宣傳
我都撐呀!国泰執柒咗佢啦
因航做生意洗你教?
警告佢地 落地報警 而家3個人影響到成機人
要安排一個機長娶金小姐,再安排國泰養佢三代
唔怪得啲外資都唔想做大陸人生意,煩撚到
警告第2次 應該是但一方 就collect skin la
其他客 仲幫手? 加鹽加醋?
你當金小姐係乜嘢呀?比個男嘅就要呀,非常懷疑你歧視
個兩件老嘢做錯咗,錯在太衝動,但個老婆完全冇講錯:大陸女人人最賣笑,仲有成班連登仔係到吹捧個件大陸妹/所有大陸妹,支那陰道係唔同啲

我只可以講,大陸人,即使佢地係受害人都好,千祈唔好同情佢地。原因一,佢地受害呢件事50%係一撚定因為自己閪同仆街,其二,佢地只會打蛇隨棍上,將其事發到最大令到你都身受其害
你停左就準備成機人同你玩啦,你影響佢哋行程喎,仲有啲貨呢?
感覺因航今次係針對香港人,唔係對事
做得中國人生意就預左有咁既後果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞