國泰椅背風波專訪|事主提三大訴求促再道歉, 已向中國民航局投訴

517 回覆
29 Like 339 Dislike
都話佢地識玩嘢㗎啦,風起了而家仲唔食住上咩。

又免費調PE又道歉,又black list對家。而家開始先至入正題。CX慢慢陪佢玩啦。
個女人鬧件支那雞鬧得啱
賣笑最叻
屌你老母正生蕃
條臭閪剪片加埋自己流眼淚果下識玩啦

開頭值得討論商榷,而家打蛇隨棍上呃咁多野就屌你老母啦
明明係兩批人係度嘈交 又關國泰咩事
條女仲係度死纏爛打谷流量R著數
真係好撚核突
之後大把天龍人有樣學樣落嚟左R右R
為咗流量可以幾唔要面,大陸女正常操作
國泰最鍾意奶支那人袋底,喺支那人面前國泰係毫無尊嚴可言
對滿足金小姐所有要求方面對國泰絕對有信心
叫埋大粒嘢跪喺度道歉都只係easy job啦
港島人笑鳩新界牛有無得賠償
啱啦 以後有事就投訴 放上小紅書 之後就可以免費
隨時國泰送架私人飛機俾個支那妹之後佢都會繼續投訴
9成9嘅中國人喺自己國家就成隻鵪鶉咁任人魚肉,一出到去文明社會就會係咁鑽人哋規矩漏洞lur地搏攞着數,你如果聽咗佢哋講一次嘅佢哋就會打蛇隨棍上,覺得你係水魚好好恰,所以佢哋係好撚犯賤嘅,根本唔應該用文明嗰套對佢哋
一見支那狗,即刻屌佢走
空姐並不需負主要責任,主要責任還是在於國泰的規章制度有缺失,包括對於機組人員的培訓等

空姐做得差即係培訓唔得
空姐唔洗負主要責任,咁即係關個乘客事唔關國泰事啦

結論
一世免費Business Class就可以解決問題
雖遠必誅!
執柒咗佢啦
Agger
上面搶唔到演唱會飛就落黎搶,邊度有贈品就寫哂攻略引一大班人黎,攞唔到就投訴你安排不周,真係好L憎佢地
開始覺得夫婦鬧佢錯唔晒
跟佢邏輯你依家咁樣都係歧視笑唔笑死
三個會唔會太少
其實如果果間係國航,佢巳經係尋釁滋事比人拉左⋯
屌個細嘅冇用
依家係話你國泰train 到啲職員歧視

唔止r upgrade 咁簡單
分分鐘係燒到香港人歧視大陸人
如果係国航已經乖乖坐直
好多香港人仲撐佢啱架, 話挨後係常識, 所以條支那妹完全無錯好委屈呀
下,咁搞會唔會要埋習大大道歉?
國泰係香港公司
比卡超係香港首長
習大大又係比卡超首長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞