世界上有兩個民族比吉卜賽人更賤格:塞爾維亞人同巴勒斯坦人

196 回覆
410 Like 54 Dislike
「波斯尼亞克人」(Bošnjak)普遍認為係信仰伊斯蘭教既 塞爾維亞 及 克羅地亞族(或者混血)。
克羅地亞人亦都有人主張視波黑地區既穆斯林係「信仰伊斯蘭教嘅克羅地亞人」。
(包括二戰中既Ustaše-克羅地亞納粹政權亦有此觀點)

波斯尼亞戰爭(或者應該話除「十日戰爭」以外既內戰部份)嘅成因同成件事係綜合性既,
唔止「宗教」一個原因。另外克羅地亞人亦都係波斯尼亞戰爭中一個主要參戰方,話旁邊食花生抽水未免太輕鬆喇
就係因為係主體,所以先不停俾狄托打壓
抽水我意思係攞地,克唔係塞首要目標。波斯尼亞戰爭某程度上係有優先次序,克先殺25仔回,再殺克
猶太人的復國,並非因為<聖經>.

猶太人,在回虫的回經上,先知講到明,要殺晒猶太人.唔想死,就要改信回虫.
猶太人被回虫迫害千多年. 因二戰,又被納粹屠殺,有一件事,無人提,燃人又唔讀歷史..在英屬巴地的阿拉伯佬,親訪德國,見希特拉,要求''解決掉猶太人'' .仲參觀過集中營.

呢啲歷史.班燃人唔讀,一味聽信巴人所講.
真係--聽冚家剷講嘢既都係冚家剷.
中國都算對世界有貢獻,世界工廠又有錢,但巴勒斯坦對世界有咩貢獻真係諗唔到
當年中東戰爭, 班回教佬入去都係為土地, 巴勒斯坦人個屁
Data? Trust me bro?
呢啲嘢講出口就容易惹麻煩啦

其實個2-3%DNA每個人都可以好唔同
所以最起碼有總共有25%尼安德突人基因係保留喺智人身上,比你想像中多
同埋滅亡更多因素係天災、氣候突變

講返正題
種族屠殺賤格唔賤格,就睇唔同年代嘅價值觀
古代同遠古就冇得講,因為用今日價值觀去睇就古代做咩都錯
但90年代嘅國際社會係唔接受種族滅絕,仲要係歐洲國家發生更難令人接受
如果發生喺2024年今日嘅香港,你會唔會話唔賤格?
你呢啲以偏概全又嘩眾取寵嘅廢話可唔可以收埋,毫無討論價值。
同意
所以祖高域永遠冇費達拿咁respectable
樓主:我最撚憎人講粗口
實行種族滅絕嘅民族係好賤格,所以咁賤格嘅民族就要滅絕佢哋
樓主都CLS
寸到應一應
一定係中國人
你唔霸鳩左人地個家園咪唔會「恐襲」你囉
如果佢係鄰國仲走你搞你先係大條道理反恐
支共眼中香港人示威都係恐怖份子
樓主咁講即係與共產黨和五毛為敵
須知 蛾蝗蛔蟔蝀...都撐巴勒斯坦
次次見你講野都好開心以軍炸學校
你想嗡乜
你講漏咗支那人呢個蝗族,冇埋佢哋,世界先會和平
躝啦藍蛆
Apes only kill apes
支那?_?
打咗6/7次中東戰爭應該唔叫"work"
點呀,即係其實黃絲唔想黑警受傷既?
同藍絲好開心黑警打曱甴一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞