世界上有兩個民族比吉卜賽人更賤格:塞爾維亞人同巴勒斯坦人

196 回覆
410 Like 54 Dislike
數歷史唔同國家都有

波斯尼亞係由塞爾維亞族同阿爾巴尼亞族為主體
所謂既塞族共和國,就係塞爾維亞人喺波斯尼亞既聚居地
波斯尼亞穆斯林其實係亞爾巴尼亞人,
講既語言不同,起源亦不同
全部中東政權都係based on聖經 就算回教都唔可以否定舊約聖經 可以用聖經嚟claim自古以來都只有喺中東會work

再推遠啲 如果歐美話聖經只係故事書 所以以色列人應許之地都只係故事 我估會動搖埋唔少基督教天主教國家嘅基礎

好似耶路撒冷打生打死都係因為聖經話係聖地之嘛 以色列唔通又話聖經係假 只係一個普通以色列領土咩
唔係,科索沃先係阿爾巴尼亞族為主體,好似人口超過90%
塞族共和國 =東正教地盤
其實你有冇諗過都用緊同樣方法洗緊"香港人", 唔比你係國家,再搵人去溝衰你, 教育再做差D,品格自然差. 過多幾十年差既人多過好人. 自然D人就憎"香港人" 唔洗收番,香港人都係垃圾.
好似個個國家都係做. 美國既"黑人",澳洲既"原住民" . 大家而家只會話屌你D山番黎. 但又冇提佢地點解變成生番.係咪同大家一樣既開頭, 定家庭既開始同公屋仔一樣.出哂事.
喺連登永遠屬於受害者國家嘅亞美尼亞今年六月承認巴勒斯坦嘅存在

https://www.reuters.com/world/armenia-recognises-palestinian-statehood-says-armenian-foreign-ministry-2024-06-21/

喺連登永遠屬於邪惡伊斯蘭勢力兼亞美尼亞欺凌者嘅阿塞拜疆都今日都係以色列嘅伊斯蘭盟友
即刻衝出黎
猶太人最狗喎
國際級白卡佬
羅興亞人
蒙古人呢? 黃金家族時代呢
個問題係你無講
現代智人 既尼德安塔基因係非常少 最多都有2-3%

對曾經稱霸歐洲既尼德安塔人, 曾經稱霸亞洲既丹尼索瓦人
基本上絕大多數人下場 唔會係你想引渡既民族融和
而係男既屠殺 女既當奴隸
(不過尼德安塔, 丹尼索瓦人亦唔係咩聖人 佢地都取代當地土著)

嗰時同而家一樣
都係冇人理
相比起南亞/中美洲/中東人嘅仆街
香港人算係好純品
咪係
蘇聯果陣亂畫邊界到一解體果陣大亂鬥竟然唔係怪返蘇聯
印度人呢
重有 赤柬
人類傻起上來 真係垃圾之最
巴基都癲
所以當初covid殺左咁多人,可能對依個世界嚟講係好事
唔賤格
除咗連登自己先入為主
戴個頭盔先 (小讀書)
係咪講呢個國家?https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia
我唔信維基資料,只因為方便,讀咗小小啦.

咁講,呢個國家被伊斯蘭土耳其侵佔過,被徵重稅,做低等人,兒童被迫改信伊斯蘭,做伊斯蘭的奴隸........
去到十九世紀,土耳其伊斯蘭已成為落後國家,輪到英美強大.呢個國家梗係親英美文明啦.
伊斯蘭世界仍死要霸呢度霸個度. 咁呢個國家為反抗土耳其,打七土耳其及其伊斯蘭眾契弟小國回民..(話支持,我又唔敢講出口,但我個心係唔反對呢個戰争的.)
''唔係你死就我亡''的對抗伊斯蘭的戰争,係好殘酷.否則,佢地今日很可能仍是伊斯蘭國家.
明白伊斯蘭宗教性格,你只有一條路,就係殺佢.或者你被殺,成家成族永遠做伊斯蘭奴隸.
同埋親俄
首先要比後代自由選擇信唔信回教
所以好平常
唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞